Dacă sunteţi în căutarea  unui cadou cu atitudine pentru femeia contemporană, atunci noua colecţie de cizme pentru ECCO UKIUK reprezintă soluţia.

Perfecte pentru a obţine stilul après-ski şi în oraş, cizmele ECCO UKIUK îmbină designul feminin de lux cu influenţe sportive, pentru a crea o încălţăminte ce combină forma cu funcţia, ideale pentru femeile în cautare activă  de confort si stil.

Ideale de a fi purtate la întâlniri cu prietenii după ora de pilates sau pentru o relaxare la un ceai la sfârşitul unei zile lungi, cizmele ECCO UKIUK accentuează un pullover simplu şi adaugă o notă de eleganţă unei perechi de jeans clasici.

Confecţionate din piele nubuck premium cu o căptuşeala din piele naturală de oaie ce asigură o rezistenţă termică ridicată, cizmele ECCO UKIUK oferă purtătoarei o protecţie moale şi generoasă, care este extrem de confortabilă, chiar şi după o uzură prelungită. Acest confort este garantat şi de talpa PU injectată direct, care asigură o amortizare de lungă durată şi un nivel remarcabil de aderenţă.

Disponibile pe negru, gri şi maro, cizmele ECCO UKIUK reprezintă un cadou versatil ce poate fi purtat de la seri de toamnă până la dimineţi de primăvară.

Cumpară oricare 2 produse ECCO din categoriile încălţăminte, genţi, curele, portmonee şi beneficiezi de 30% REDUCERE la unul din ele.

Colecţia ECCO UKIUK se găseste în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.