Cine este ECCO?

Scopul ECCO

ECCO este printre putinii producatori de pantofi veritabili care au prosperat intr-un mediu care se afla intr-o continua schimbare. Timp de 50 de ani, scopul principal a fost sa produca pantofi casual confortabili, de inalta calitate. ECCO pentru a obtine calitate inalta controleaza fiecare aspect al afacerii.

Prin urmare, designerii ECCO concep colectiile, ECCO detine propriile tabacarii de piele si propriile fabrici de productie a pantofilor care se vand in magazinele ECCO din intreaga lume si in magazinele partenere. Toate acestea fac din ECCO un brand unic in industria de pantofi. Pentru viitor, scopul principal este sa continue sa ofere produsele de calitate pe care clientii si le doresc.

ECCO este marca inregistrata nr. 003477684/13.03.2007.

Cine este ECCO
 
Cine este ECCO

Pentru a ilustra cu adevarat faptul ca ECCO este un brand international, trebuie sa aruncam o privire asupra familiei ECCO. ECCO este o afacere multinationala veritabila, un mix de nationalitati. Diversitatea ii permite o intelegere mai profunda a tarilor si culturilor in care este prezent. Suplimentar, reprezentantii filialelor, departamentelor si unitatilor ECCO din intreaga lume au participat la cursurile de "coasere a pantofilor".

Produsele ECCO sunt vandute in 99 de tari, la peste 2.250 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare iar familia ECCO are peste 21.400 de angajati in intreaga lume. 

Prin urmare, designerii ECCO concep colectiile, ECCO detine propriile tabacarii de piele si propriile fabrici de productie a pantofilor care se vand in magazinele ECCO din intreaga lume si in magazinele partenere. Toate acestea fac din ECCO un brand unic in industria de pantofi . Pentru viitor scopul principal este sa continuie sa ofere produsele de calitate pe care clientii si le doresc.

 

TABACARIILE ECCO

ECCO produce piele din 1986 prin cele patru unitati de productie din Olanda, Indonezia, Tailanda si China. In timp ce 85% din consumul de piele de la ECCO este acoperit de tabacariile ECCO, Grupul ECCO Leather se ocupa de achizitionara diferentei de 15% de piele si de asemenea, vanzarea de piele catre terte parti. 33% din productia de piele este vanduta catre alte companii.

Tabacaria din Olanda este sediul grupului ECCO Leather B.V. si a unui centru de cercetare si dezvoltare care cauta metode de productie mai ecologice si dezvolta tipuri noi si inovative de piele. Procedeul de tabacire a pielii se face respectand normele si cerintele de protejare a mediului inconjurator si cele 10 reguli din Codul de conduita ECCO.

PIELE

Pielea este o materie prima de baza pentru pantofii ECCO. ECCO este unul din primii 4 cei mai mari producatori de piele din lume, in tabacariile ECCO producandu-se doar piele de cea mai buna calitate care este folosita in fabricile de pantofi si la clientii externi.

Cine este ECCO
 
Cine este ECCO

De la design la picioarele tale

Totul incepe in centrul de creatie de la ECCO. Designerii ECCO cauta surse de inspiratie in mai multe locuri: in moda, arta, arhitectura si industria masinilor si, bineinteles, sunt atenti la ce se intampla in societate. Cu toate acestea, ei sunt influentati de design-ul scandinav, de natura inconjuratoare si de mostenirea ECCO. Nici un pantof nu pleaca din departamentul de creatie fara a se verifica cat este de usor, moale, flexibil, confortabil sau potrivit. ECCO infrunta constant limitele de confort, design inovativ si cea mai buna calitate de pe piata. Acest lucru necesita dezvoltarea de produse fara compromisuri, fiecare detaliu legat de design si productie fiind atent planificat si monitorizat.

Prin urmare, ECCO a ales sa controleze intregul proces de fabricatie, de la prelucrarea materiilor prime si pana la livrarea produselor catre clienti.

ECCO este singurul producator de incaltaminte care gestioneaza fiecare etapa din procesul de fabricatie al pantofilor.