In Fiecare Moment, Zi De Zi

Acumulezi noi amintiri, momente mici si mari care altfel ar putea fi uitate in timp. ECCO iti prezinta familia designerului de moda Blondey McCoy - tata mandru a patru copii - explorand esenta unei familii.

Prezentarea colectiei Primavara-Vara 2024.

Fa cunostinta cu Blondey McCoy, designer, skateboarder, artist si cu fiul sau Eblen.

Blondey McCoy este din Londra, unde a inceput sa parctice skateboarding-ul – sustinut de Palace Skateboards, la varsta de doar 14 ani. Astazi este designer de moda, artist si directorul de creatie al propriului sau brand. 

Ceea ce ne place la Blondey este faptul ca nu este un tata tanar oarecare - are doi fii cu partenerul lui de acum si este tata vitreg pentru cele doua fiice ale lui dintr-o relatie anterioara - fotografiile tuturor membrilor familiei se regassc cu mandrie pe contul lui de Instagram, printre fotografiile obisnuite cu sneakersi si diverse colaborari.

Ce face o familie?

Pentru mine, o familie este un grup de oameni care sunt impreuna la bine si la rau, care isi doresc binele unul celuilalt. De asemenea bunastarea tuturor membrilor familiei este cea mai importanta si nu doar a unui singur membru. - Blondey McCoy 

Noua Colectie

 

Mereu Impreuna

Fa cunostinta cu modelul Maggie Maurer si fiica ei, Nora-Jane, in varsta de un an.

Ritm Lent

Fa cunostinta cu artista Chi-San Wan, sotul ei Alex si fiicele lor Maggie Major si Marloe.

Colectia Primavara-Vara 2024 este aici

Descopera noua colectie Primavara-Vara de sneakersi si articole din piele.