ECCO te rasfata zilnic cu cate o oferta speciala de Paste in perioada 6-12 aprilie 2015! Astazi, 7 aprilie, ai 20% reducere la incaltamintea ECCO pentru barbati!

Cadouri-de-Paste-Reduceri-la-incaltamintea-ECCO-pentru-barbati

Pentru barbati, confortul si calitatea sunt obligatorii cand vine vorba de incaltaminte, iar ECCO reuseste in fiecare sezon sa creeze pantofi si ghete care nu numai ca sunt usor de purtat si rezistente in timp, dar si arata in ton cu tendintele momentului. Deci, confort, calitate si stil!

poza-1

Ghetele ECCO Gary, de pilda, sunt confectionate din piele naturala de vaca, iar captuseala combina pielea si materialul textil pentru a absorbi umezeala si a permite pielii sa „respire”.

Designul curat, simplu, minimalist al ghetelor ECCO Gary se inscrie in tendinta actuala care promoveaza stilul effortless. ECCO Gary este incaltamintea perfecta de primavara, atat pentru plimbari si calatorii, cat si pentru mers la birou sau cine romantice in oras.

Daca preferi ceva mai lejer si mai sport, exista varianta pantofi ECCO Gary, cu si fara siret. Au aceleasi calitati ca si ghetele – confort, calitate, stil, designul este insa mai relaxat si mai potrivit tinutelor casual urbane.

Cadouri-de-Paste-Reduceri-la-incaltamintea-ECCO-pentru-barbati_3

O alta optiune pe cat de chic, pe atat de confortabila, sunt pantofii ECCO Collin. Avand diferite modele si culori, ECCO Collin sunt confectionati din piele premium si pastreaza in interior un climat optim pentru picior.

Designul in stil effortless si culorile placute inspirate din peisajele naturii scandinave fac ca acesti pantofi sa fie usor de intregrat in tinutele de primavara.

Cadouri-de-Paste-Reduceri-la-incaltamintea-ECCO-pentru-barbati_2

In ceea ce priveste abordarea business, pantofii ECCO Grenoble sunt perfecti pentru un look office elegant si sofisticat. Alege modelele pe bleumarin sau maro din piele intoarsa la costumele mai casual si tinutele de casual Friday, si pantofii ECCO Grenoble confectionati din piele naturala pentru zilele cand trebuie sa ajungi la intalniri importante.

Cu ECCO Gary, ECCO Collin sau ECCO Grenoble in picioare, vei putea sa te bucuri neconditionat alaturi de familie de tot ce inseamna un Paste Fericit!

Profita de reducerile de 20% la incaltamintea ECCO pentru barbati.
Oferta este valabila doar astazi!