Elegantă, atemporală şi infinit de versatilă, colecţia ECCO SHAPE a sezonului toamna/iarna 2017 se extinde pentru a include o selecţie de încălţăminte pentru femei, cu tocuri de la 15 mm la 75 mm.

Pantofii eleganţi ECCO SHAPE 75 Pointy  sunt creaţi special pentru femeia elegantă care doreşte un pantof cu formă clasică, dar care “munceşte” la fel de mult ca şi ea. Realizaţi din piele premium, pantofii ECCO SHAPE 75 Pointy au un design vibrant şi îndrăzneţ, cu inserţii din piele ştanţată în partea din spate a călcâiului, inclusiv pe toc. Tocul de 75 mm oferă un aspect elegant desăvârşit, iar interiorul şi branţul din piele cu formă anatomică asigură o amortizare îmbunătăţită şi un climat propice, fiind astfel ideali pentru activităţile zilnice ale femeilor şi uşor de adaptat oricărei ţinute.

Noile botine ECCO SHAPE 75 inspirate de stilul retro stabilesc mizele în stil pentru toamna 2017. Feţele realizate manual din piele netedă în combinaţie cu piele nubuc, oferă botinei ECCO SHAPE 75 un aspect clasic şi fără vârstă, fiind potrivită pentru orice ocazie. Folosirea unei tehnologii moderne cu care sunt create aceste botine conferă un maxim de confort întreaga, zi, deoarece talpa este direct injectată din PU, iar tocul de 75 mm îmbrăcat în piele oferă stabilitate, dar şi eleganţă ţinutei.

Pantofii eleganţi ECCO SHAPE 55 Plateau combină confortul fără egal cu spiritul feminin, pentru a crea o încălţăminte esenţială pentru toamna 2017. Confecţionaţi din material textil ce se mulează perfect pe forma piciorului, pantofii bordo ECCO SHAPE 55 Plateau oferă un aspect elegant contemporan. Tocul de 55 mm îmbrăcat în piele dispune de o scobitură la nivelul călcâiului pentru un sprijin suplimentar, iar talpa direct injectată din PU este uşoară şi flexibilă. Aceşti pantofi sunt alegerea perfectă pentru femeile de afaceri care preferă stilul comod şi elegant.

Pantofii business ECCO Shape M15, confecţionaţi din piele lăcuită în combinaţie cu piele ştanţată, au un design modern şi un finisaj perforat în partea din faţă. Un pantof clasic masculin de inspiraţie boyfriend ce a primit o atingere feminină reprezintă în această toamnă un accesoriu perfect pentru garderoba oricărei femei.

Toate aceste modele demonstrează versatilitatea noii colecţii ECCO SHAPE, colecţie ce se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro