Romanian Fashion Philosophy inseamna o noua filosofie despre moda, un concept avangardist care doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria fashion si sa dea ocazia celor mai talentati dintre absolventii facultatilor de design vestimentar sa se afirme. Totodata, pune accent pe profesionalism, bun-gust si originalitate.

img_3944

Evenimentul Romanian Fashion Philosophy ce a avut loc in perioada 12-14 Octombrie 2016 a fost un festival de moda organizat la standarde internationale, pe care designerii, manechinele, mass media, fotografii si consumatorii de fashion il asteptau de multa vreme.

Designerii si brandurile prezente in cadrul festivalului international de moda au devenit un must-have si un reper in industrie: ECCO, Marie Ollie, Alexandra Calafeteanu, DiVero, Celebrity Skin, Iulia Ghenea & Emilia Tudoran, Evgheni Hudorojkov, Alexievici Couture, Mineli, Cannella, Giovanni Fabiani, Isabel Garcia, Mirela Diaconu.

img_4299

In cadrul primei editii a festivalului ECCO a prezentat noua sa Fashion Philosophy, filozofie ce deschide o noua era in lumea modei internationale. Este vorba despre noua colectie ECCO Shape care poate parea de domeniul SF, insa este de fapt simbolul filosofiei brandului ECCO.

 img_3423

Si ce putea complimenta mai bine colectia ECCO Shape decat o minunata colectie de mantouri de la Sassfono?