ECCO SARTORELLE 25 – pentru un shoe lover adevarat

Stil, eleganta si confort! Trei elemente esentiale care stau la baza garderobei unui cuplu modern, gata mereu sa impresioneze indiferent de sezon sau evenimentul la care participa. Si pentru un touch de glam, orice fashion icon stie ca fiecare toamna incepe cu ECCO.

Am revenit la birou, dar cu gand la urmatoarele vacante. Poate intr-o cafenea din Porto sau o ceainarie uitata din Chicago. Totusi, un fashion aficionado stie ca unul dintre elementele esentiale ale unei femei care doreste sa impresioneze in fiecare zi la birou este, intotdeauna, ECCO SARTORELLE 25 TAILORED, o gama dedicata celor ce vor un twist premium.

ECCO SARTORELLE 25 TAILORED

Folosind tehnologii unice si inovatoare, ECCO SARTORELLE 25 TAILORED, se inspira din mostenirea masculina a siluetelor iconice precum Derbies si Brogues, in care confortul este tratat la nivel de arta. Lasa-te cucerita de frumusetea pieii ECCO cu detalii distinctive, flexibila si usoara ce se potriveste cu orice ocazie, fie ea formala, fie casual.

Dar cum ramane cu stilul si confortul? Simplu,  se combina cu tehnologia unica ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, ce asigura un echilibru ideal si modern in orice moment.

#Goodtoknow – Stim, trebuie sa impresionezi si pe Instagram, nu doar la birou, tocmai de aceea ECCO SARTORELLE 25 poate fi asociat cu piese puternice, structurate, cum ar fi blazere, pantalonii decupati si camasi sau rochii casual. And the best part? They make you look like a star! 

ECCO VITRUS ™ – Un upgrade modern pentru siluetele clasice

What about him? Pentru clipele in care chiar iti doresti sa arati ca o vedeta, ECCO VITRUS ™ este raspunsul oricarui #fashionicon. Cu o combinatie de traditii clasice british si inovatii daneze moderne, gama ofera barbatului exigent, mereu atent la detalii, o abordare contemporana si premium pe care nu o poate ignora toamna aceasta.

Ce inseamna Vitrus? O combinatie de eleganta si tehnologii futuriste, gama permite unei generatii moderne de barbati sa se bucure de siluete iconice, formale, care pot fi purtate toata ziua. Niciun compromis!

https://www.ecco-shoes.ro/ghete-business-barbati-ecco-vitrus-i-64038401482.html?utm_source=FB&utm_medium=CPC&utm_campaign=VITRUS_blog_adina&utm_term=VITRUS_blog_adina&utm_content=VITRUS_blog_adina

ECCO VITRUS

Gama de incaltaminte Vitrus de la ECCO beneficiaza de tehnologia FLUIDFORM ™ Direct Comfort care ofera un sprijin anatomic real si asigura de asemenea o legatura integrala, flexibila si usoara intre partea superioara si talpa pantofului.

De ce ECCO VITRUS ™ cu FLUIDFORM ™? Pentru ca:

  • Se potrivesc in mod natural cu piciorul tau.
  • Ofera o amortizare optimizata.
  • Au un design anatomic facut special pentru un plus de confort.

#Goodtoknow – ECCO VITRUS ™ se potrivesc cu un stil casual, elegant, de seara, dar si cu o camasa cool si o jacheta care vor aduce un aer de eleganta weekend-urilor in care ai planuri de party cu prietenii.

Let’s dress to impress together!