Cu totii am revenit la serviciu si la activatile noastre zilnice. Suntem intr-o continua miscare de dimineata pana seara, explorand noi posibilitati si impingandu-ne propriile limite. Ne indepartam de rolurile noastre predefinite si ne folosim propriile resurse pentru a deveni noi exemple inspirationale. In aceasta toamna ECCO sarbatoreste aceasta incredere in noi insine si ne propune ca in acest sezon sa lasam toate grijile in materie de stil in urma.

De la birou la deplasari in timpul serviciului, de la conferinte la intalnirea cu prietenii, de la sedinte la cinele imbelsugate petrecute cu familia – suntem intr-o continua miscare. Scopul fiecaruia dintre noi este acela de a face tranzitia dintre aceste momente din viata noastra cat mai lina posibil, in timp ce tinuta noastra ramane aceiasi de dimineata pana seara.

acente1Pentru sezonul toamna/iarna 2016, ECCO introduce o colectie noua condusa de frumusetea lucrurilor naturale cu un aspect androgin. Noua colectie imbina traditia designului scandinav, cu inspiratie din stilul strazii, cu o tenta retro ce arunca priviri nostalgice catre stilul anilor ’80 ’90, adaugand si o atingerehip – hop.

Colectia ECCO a noulu isezon toamna/iarna 2016 pune accent pe stilul masculin, cu pantofi din piele de crocodile imprimat in relief sau piele cu crestaturi si varfuri ascutite care dau colectiei un simt exclusivist.

Sneakersii raman must have-ul sezonului, iar ECCO le adauga cateva detalii moderne, cum ar fi pielea matlasata si accentele metalice. Astfel putem adopta noul stil casual sport pentru a insufleti aproape orice tinuta de toamna. Asortati acesti sneakersi moderni cu „the little black dress”pentru o tinuta de zi cu zi, ori adoptati o tinuta business accesorizata cu pantofi din piele cu varful ascutit.

Gentile de mana de inspiratie business sunt gata sa aiba grija de toate elementele esentiale ale unei zile aglomerate, si completeaza perfect articolele de imbracaminte exterioara precum gecile si jachetele. Detaliile bogate din piele sunt pastrate intr-o paleta de culori pale pentru a pastra aspectul high-tech al gentilor.