Noii ECCO Terratrail fac ca orice alergare sa fie confortabila, fie ca te misti indoor sau in mijlocul naturii. Incearca-i si gaseste-ti stilul propriu de alergat!

Prima regula in trail running e ca nu exista reguli! Nu ai nevoie de trasee montane, paduri intunecate si dense, bolovani sau dealuri abrupte pentru a te bucura de energia si entuziasmul pe care ti le ofera alergatul. Sa alergi prin parc poate fi la fel de provocator si excitant. Iar pantofii ECCO Terratrail, creati special pentru trail running, te vor inspira sa alergi mai mult si mai usor decat pana acum!

Alearga fara limite cu noii pantofi ECCO TERRATRAIL

Mai mult decat orice alt tip de incaltaminte, pantofii pentru alergat trebuie sa fie in asa fel conceputi incat sa ofere confort sporit pentru picior, sa beneficieze de o constructie care lasa piciorul sa „respire” si de o talpa flexibila, care se muleaza pe picior pentru a asigura aderenta si stabilitate pe orice tip de teren.

Noii ECCO Terratrail respecta toate conditiile incaltamintei sport de calitate, oferind un nivel maxim de confort, flexibilitate si stabilitate. Sunt extrem de versatili, putand fi folositi pe orice tip de vreme si de teren; sunt prevazuti cu tehnologia unica ECCO RECEPTOR® LITE, ce reduce greutatea pantofului fara a compromite in vreun fel stabilitatea si fixarea optima pe picior, iar captuseala din material textil care permite circularea aerului in interiorul pantofului creeaza un climat optim si sanatos pentru picioare.

ECCO Terratrail arata la fel de bine pe cat sunt de confortabili, fiind disponibili atat pentru femei, cat si pentru barbati. In nuante complementare de gri cu insertii de galben electric, ECCO Terratrail Men’s fac fata oricarui tip de teren, indiferent cat de indelungat si solicitant este antrenamentul.

ECCO Terratrail Ladies sunt colorati intr-o nuanta eleganta de albastru cu detalii cromatice subtile si feminine de coral. Cu ei in picioare, te vei simti nu doar perfect echipata pentru alergare, ci si extrem de chic!

Descopera intreaga colectie ECCO de pantofi sport dama si pantofi sport barbati!