Pentru aceasta luna a FEMEILOR, ECCO iti propune un „buchet” de accesorii in culori florale!

Cand primavara se apropie si natura infloreste, inlocuim inevitabil hainele in culori inchise cu rochii colorate si incaltaminte in culori pastelate.

Noii sneakers ECCO CS14 cu piele moale, flexibila, si talpa groasa alba capteaza impecabil esenta trendului din acest sezon cald.

In combinatie cu fuste si rochii elegante in nuante pastel, pantofii casual ECCO CS14 – fie cei de un alb imaculat ca cel al ghiocelului sau roz pal precum cel al freziilor, fie modelul ECCO CS14 pe gri, prevazut cu sireturi galben intens ca al narciselor – redefinesc eleganta feminina in aceasta primavara.

Gentile ECCO SP in nuante vesele de roz ca cel al zambilelor si in diferite dimensiuni raspund nevoilor femeii moderne. Astfel, ECCO SP Shopper si ECCO Small Hobo Bag sunt perfecte pentru zilele in care ai nevoie de o geanta spatioasa si usor de carat, in timp ce ECCO SP Handbag va completa armonios orice tinuta eleganta.

Descopera intreaga colectie de pantofi casual ECCO pentru sezonul primavara-vara 2016!

De 1 martie ECCO iti propune un buchet de accesorii in culori florale (1)

In perioada 1-8 Martie 2016, ai parte de reduceri speciale la toate articolele ECCO disponibile in magazine!

Cumpara de minim 300 lei si vei primi 10% reducere la cosul de cumparaturi, cumpara de minim 500 lei si vei primi 15% reducere, cumpara de minim 700 lei si vei primi 20% reducere!

La campania de 1-8 Martie participa toate produsele de incaltaminte, genti, curele si portmonee ECCO disponibile in magazine.

Oferta este disponibila atat in magazinele fizice ECCO, cat si online, pe www.ecco-shoes.ro.