In cadrul unui eveniment festiv organizat in seara de 20 iulie 2016, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman ‬a prezentat echipamentul oficial al delegatiei tricolore la Rio 2016, incaltamintea purtand insemnele ECCO. Brandul danez ECCO sustine delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice oferind incaltamintea.
Dl Victor Tighinean, Manager ECCO, e convins ca aceste tinute vor aduce noroc reprezentantilor Romaniei la Jocurile Olimpice 2016. “Sunt mandru de colaborarea cu Comitetul Olimpic Roman. Cu siguranta, cu incaltamintea ECCO, calea catre PODIUM pentru tricolorii nostri la Rio de Janeiro 2016 va fi mult mai confortabila!“, spune Dl Tighinean.

Copy of 650px x 322px – Untitled Design

Prezentarea celor trei randuri de tinute ale sportivilor romani la Rio de Janeiro a fost realizata de 12 scrimeri componenti ai lotului de scrima de tineret al Romaniei. Pentru momentele oficiale, olimpicii romani au la dispozitie doua tinute: una casual si una eleganta.
Vestimentatia pentru ceremoniile oficiale este completata de catre incaltamintea ECCO, un brand de renume international, care combina stilul si confortul, succesul avand la baza armonizarea perfecta dintre design-ul modern, pielea de calitate si tehnologiile inovative.
Tinuta casual este compusa din sacou bleumarin, pantaloni albi si pantofi albastri ECCO Graham la barbati, respectiv sacou alb, fusta albastra si pantofi albi ECCO Soft 2.0 pentru femei.

Tinuta eleganta, alcatuita atat la barbati cat si la femei din costum bleumarin, camasa alba si cravata bleumarin este completata de pantofi negri ECCO Cairo pentru barbati si ECCO Sculptured 75 pentru femei.

Aseara, sportivii romani imbracati in tinuta oficiala au fost primiti la Palatul Cotroceni de catre Presedintele Romaniei, dl Klaus Iohannis. Reprezentantii ECCO au fost alaturi de cei 98 de sportivi la acest moment important, sustinand si in acest fel echipa olimpica a Romaniei.
ECCO sustine #‎TeamRomania‬ !Copy of 650px x 322px – Untitled Design