V-aţi propus să petreceţi câteva zile la munte? Indiferent dacă veţi merge pentru o plimbare sau la săniuş, la ski sau să vă jucaţi împreună cu copiii în zăpadă, menţineţi-vă picioarele calde şi uscate cu noile cizme din colecţia ECCO OUTDOOR.

Noua colecţie ECCO OUTDOOR pentru iarna 2017/2018 reprezintă combinaţia dintre tehnologiile futuriste, performanţa, confortul şi stilul de zi cu zi. Iar stilul rezistă şi în lunile reci de iarnă, atât prin zăpadă cu noile cizme pentru femei ECCO NOYCE, cât şi pe gheaţă, cu ghetele pentru bărbaţi ECCO WHISTLER.

Cizmele ECCO NOYCE şi ghetele ECCO WHISTLER sunt ideale pentru persoanele active, dornice de noi experienţe chiar şi în lunile de iarna şi care doresc să se bucure de zăpadă, menţinând în acelaşi timp confortul picioarelor.

Adăugând o atingere daneza de „hygge”, noile cizme pentru femei ECCO NOYCE reprezintă combinaţia ideală dintre blană şi piele tratată Hydromax, pentru rezistenţă îndelungată la umezeală. Pentru o căldură sporită şi pentru confortul picioarelor chiar şi în timpul celor mai aspre condiţii meteorologice de iarnă, ECCO NOYCE sunt confecţionate din piele nubuc oleită în combinaţie cu blană în partea superioară a ghetelor, pentru un aspect feminin.

Complet impermeabile datorită membranei GORE-TEX®, noile ghete bărbăteşti ECCO WHISTLER sunt ideale pentru plimbări la munte chiar şi pe timp de iarnă. Pielea moale din nubuc oleită respinge murdăria, în timp ce stilul clasic va atrage pe oricine doreşte să creeze o ţinută relaxată pentru munte.

Branţul din interior cu izolaţie termică are canale de aerisire pentru o ventilaţie îmbunătăţită, făcând cizmele ECCO NOYCE şi ghetele ECCO Whistler perfecte pentru zilele friguroase. Noua tehnologie RECEPTOR® LITE pentru o susţinere anatomică îmbunătăţită şi o receptivitate sporită completează această încălţăminte outdoor. Cu talpa exterioară din cauciuc, acestea oferă, de asemenea, o aderenţă remarcabilă pe timp de iarnă atunci când trageţi o sanie în vârful dealului sau când vă plimbaţi pe o cărare de munte încărcată cu zăpadă.

Colecţia ECCO OUTDOOR se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.