In 2016, contrastele sunt mai actuale ca niciodata! Stil masculin combinat cu detalii feminine. Forme ostentative cu taieturi delicate. Aspect dur cu texturi moi, catifelate.

In ton cu trendul contrastelor, ECCO a pregatit pentru primavara-vara 2016 o colectie de pantofi moderni confectionati din nubuc, un tip de piele extrem de dura, in sensul de rezistenta, dar totodata moale, catifelata. Doua contraste care atunci cand sunt combinate creeaza cea mai buna materie prima pentru incaltaminte de calitate, rezistenta in timp si cu un aspect modern.

Pentru ca sunt confectionati din piele nubuc premium, pantofii ECCO Damara sunt extrem flexibili si se muleaza pe forma piciorului, permitandu-i sa se miste natural.

La crearea unui nivel optim de confort si mediu sanatos pentru picioare contribuie si captuseala care lasa piciorul sa respire in mod natural, brantul acoperit cu piele si ECCO Comfort Fibre System, care permite circularea aerului in interiorul pantofului, precum si talpa direct injectata ce amortizeaza socurile, oferind confort maxim pe intreaga durata a purtarii.

245143_9104643_Damara_Derna_New_tailoring

Cu design minimalist, inspirat din incaltamintea casual masculina, dar detalii feminine precum nuante pastel, cusaturi si perforatii, ECCO Damara se incadreaza perfect in stilul delicat si luminos specific sezonului cald, reusind totodata sa iasa in evidenta ca accesoriu rafinat si versatil pentru orice tinuta casual.

Pantofii ECCO Damara sunt disponibili in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si online, pe www.ecco-shoes.ro.