Energia, lumina şi căldura verii sunt toate canalizate în colecţia de vară ECCO DAMARA pentru femei. Noua colecţie vă oferă un design elegant, minimalist, combinat cu un confort generos, pielea bogată, superbă şi inovatoare a fost utilizată pentru a vă îmbunătăţi atât stilul, cât şi confortul pe măsură ce vă bucuraţi de aventurile verii.

Momentele perfecte ale verii  sunt amintiri care rămân pentru o viaţă. Ar putea fi o plimbare pe o plajă însorită, pierzându-vă pe nisipurile fierbinţi, albite de soare. Sau o îngheţată savurată sub cerul liber. Sau explorarea unui nou oraş sau poate chiar descoperirea unui lucru surprinzător despre propria persoană.

Sandale casual ECCO DAMARA

Sandalele casual ECCO DAMARA, extrem de versatile, au un design minimalist şi o funcţionalitate inteligentă. Indiferent de aventurile planificate pentru acestă vară, aceste sandale vă vor ajuta să creaţi momente de neuitat.

Cu aceste sandale casual cu accente metalice vă puteţi bucura de stil şi confort şi atunci când dansaţi toată seara la un concert, dar şi atunci când mergeţi la shopping o zi întreagă.

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.