Pregateste-te sa intampini sezonul cald 2016 cu stil si atitudine! Fa din ECCO Intrinsic Karma partenerul tau sofisticat pentru cele mai inspirate tinute casual-sport de primavara!

Cu design modern si o combinatie unica de tricotaj si piele moale, flexibila, sneakersii ECCO Intrinsic Karma se inscriu in trendul sporty-chic al sezonului, mai ales ca sunt colorati intr-o nuanta vibranta de coral, care inveseleste instant orice tinuta si pune in valoare pielea bronzata.

Pentru iesirile casual in oras, poarta-i in combinatii effortless style cu jeansi sau pantaloni scurti si tricou. La birou, sunt perfecti pentru a da culoare tinutelor relaxate de Casual Friday, iar daca iti doresti un look diafan de vara, dar totodata urban si indraznet, asorteaza coralul pantofilor ECCO Intrinsic Karma cu o rochita vaporoasa alba sau colorata cu imprimeuri florale vesele.

Ideali pentru orice ocazie si tinuta casual, noii pantofi ECCO Intrinsic Karma te vor ajuta sa te bucuri de libertate si sa-ti traiesti primavara la intensitate maxima!

ECCO Intrinsic Karma - Traieste primavara la intensitate maxima (1)

#partofmyworldUn fashion stylist si ECCO Intrinsic

Cunoaste-o pe Sara Lecci! Fashion stylist-ul in varsta de 22 de ani din Roma a reusit sa-si transforme pasiunea pentru moda si calatorii intr-o cariera infloritoare. Ca dovada sta popularitatea in continua crestere de care se bucura contul ei de Instagram.

„Stilul meu personal e destul de neobisnuit aici, in Italia, fiind mai degraba de inspiratie scandinava. In Italia, se merge mai mult pe stilul vintage”, spune Sara. Competitia este acerba in randul fashion bloggerilor si stilistilor, iar Sara trebuie sa fie mereu cu un pas inaintea celorlalti pentru ca stilul ei sa fie printre cele mai apreciate.

Tanara stilista gaseste inspiratie pentru tinutele sale in orasul pe care il indrageste atat, Roma. „E cel mai grozav oras din lume! In fiecare zi descoperi locuri noi si ramai surprins de frumusetea lui”. Cu toate acestea, Sara isi doreste sa calatoreasca peste tot in lume. „Exista un intreg univers de stiluri acolo, iar eu abia astept sa descopar si sa le fac cunoscute. Moda si calatoriile sunt intr-adevar #partofmyworld.”, spune Sara.

Colectia ECCO Intrinsic Karma Ladies este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

ECCO Intrinsic Karma - Traieste primavara la intensitate maxima (2)

In perioada 1-8 Martie 2016, ai parte de reduceri speciale la toate articolele ECCO disponibile in magazine!

Cumpara de minim 300 lei si vei primi 10% reducere la cosul de cumparaturi, cumpara de minim 500 lei si vei primi 15% reducere, cumpara de minim 700 lei si vei primi 20% reducere!

La campania de 1-8 Martie participa toate produsele de incaltaminte, genti, curele si portmonee ECCO disponibile in magazine. Oferta este disponibila atat in magazinele fizice ECCO, cat si online, pe www.ecco-shoes.ro.