Colorati si extrem de confortabili, noii sneakersi ECCO Intrinsic Karma te vor ajuta sa traiesti Ziua Indragostitilor la intensitate maxima!

Dupa succesul colectiei ECCO Intrinsic din sezonul toamna-iarna 2015/16, ECCO lanseaza a doua editie Intrinsic, sneakersii ECCO Intrinsic Karma, special creati pentru a aduce un plus de stil si rafinament in tinutele femeii moderne, cu un stil de viata activ si fler pentru moda.

Combinatia unica de material textil si piele moale este special creata pentru a se adapta stilului de viata urban. ECCO Intrinsic Karma te vor ajuta sa te bucuri de libertate si sa-ti traiesti viata la intensitate maxima!

Effortless chic de Valentine's Day by Ela Merla (1)

#partofmyworldFemeia de cariera si ECCO Intrinsic

Ela Merla este gazda blogului shoeswithaview.com, o comunitate a elegantei si lifestyle-ului chic si creativ, un ghid de stil, travel si experiente urbane.

„Intotdeauna am avut preocupari creative”, spune Ela. „Am inceput sa pictez acum mai bine de sase ani, apoi a urmat fotografia, iar blogul a fost o continuare naturala pentru ca puteam atasa emotia povestilor spuse prin pictura si o poveste din cuvinte. Astfel, cele doua pasiuni ale mele, pantofii si pictura, s-au reunit si au devenit #partofmyworld. Povestile pantofilor carieristi pleaca de la discutiile cu prietenele sau colegele mele, de la un mic detaliu surprins la semafor sau intr-o calatorie”.

Effortless chic de Valentine’s Day by Ela Merla

Mai e doar o saptamana pana la Valentine’s Day si deja am inceput sa ma gandesc cum sa petrecem duminica viitoare. Dupa o saptamana plina la birou, tot ce-mi doresc e un weekend relaxant in care planuim sa exploram orasul si sa descoperim case vechi cu arhitectura deosebita, apoi sa ne imaginam povestile lor si cum arata in interior. Dupa plimbare, stiu eu un bistro unde putem servi sorbet cu aroma de lavanda.

Bineinteles, tinuta  mea va fi una relaxata, mai ales ca afara e insorit si vremea te imbie sa te gandesti la primavara. Planuiesc sa port o rochie colorata si pantofii comozi de la ECCO, modelul Intrinsic Karma, pe albastru.

Keep it simple, reinventeaza-te si fa asocieri surprinzatoare! Efectul va fi garantat!

Photo credits: Jeroen Paesen

Descopera noua colectie ECCO Intrinsic Karma in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.