Imbratiseaza iarna si incepe sa-i imbratisezi pe cei dragi! Transmite-le caldura ta, asa cum si tu ai nevoie de caldura! Inclusiv de incaltaminte calduroasa!

Cand iarna isi arata coltii si codurile de avertizare meteo se tin lant, ai nevoie de incaltaminte de cea mai buna calitate ca sa faci fata gerului aprig, ninsorii abundente si ghetusului de pe strazi care iti ingreuneaza deplasarile prin oras. Nu vei avea insa nicio problema daca te vei „incalzi” cu ghetele si cizmele ECCO special create pentru ierni aprige!

Cizmele pentru femei ECCO Elaine, confectionate din piele nubuc si prevazute cu captuseala din lana, sunt tot ce ai nevoie pentru a-ti pastra picioarele in deplina caldura si confort pe timp de iarna. Talpa groasa este extrem de usoara si flexibila, iar branturile prevazute cu sistem ECCO Comfort Fibre asigura circulatia aerului in interiorul cizmei, pentru a mentine un climat sanatos pentru picioare.

Poarta cizmele ECCO Elaine in combinatie cu haine negre, maro sau kaki, skinny jeans si geci calduroase, si vei fi pregatita sa explorezi iarna in cel mai sofisticat stil!

Si ce accesoriu se potriveste mai bine cu stilul casual-chic al acestor cizme decat geanta ECCO Eyota, minimalista si sofisticata? Este perfecta pentru a tine la indemana toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul zilei, in plus e prevazuta cu husa interioara impermeabila, plus fermoar si magnet pentru o inchidere sigura si practica. ECCO Eyota e geanta de care ai nevoie atunci cand iti doresti sa abordezi un stil urban, contemporan, care sa nu-ti incomodeze in niciun fel libertatea de miscare.

Pentru barbati, ghetele ECCO Holbrok sunt la fel de confortabile pe cat de bine arata! Talpa groasa, dar usoara si flexibila, e confectionata din poliuretan pentru a nu incomoda miscarile piciorului, pielea ECCO Hydromax® este impermeabila, iar sistemul ECCO Comfort Fibre asigura circulatia aerului in interiorul ghetelor, pentru a mentine un climat sanatos pentru picioare.

Pentru o tinuta minimalist urbana de efect, combina ghetele ECCO Holbrok cu geanta ECCO Denio Messenger sau Crossbody. Calitatile functionale recomanda gentile ECCO Denio pentru folosire zilnica, indiferent de vremea de afara: captuseala este impermeabila, iar numeroasele buzunare permit organizarea perfecta a lucrurilor de care un barbat are nevoie pe parcursul zilei – buzunar pentru telefonul mobil, breloc pentru chei, buzunar interior cu fermoar si buzunar dorsal.

Perfecte pentru tinute casual create cu jeansi clasici, pulovere din lana si geci groase in nuante de gri, maro sau verde, cu ECCO Holbrok in picioare si ECCO Denio pe umar poti infrunta iarna oricat de geroasa ar fi!

Si nu uita! Pana pe 31 ianuarie, ai pana la 40% REDUCERE la incaltaminte, genti si curele ECCO!
Reducerea este deja aplicata la produsele selectate – vezi AICI lista cu produsele care participa la aceasta promotie, atat in magazinul online, cat si in magazinele ECCO fizice.

Pentru mai multe detalii despre oferta ECCO acceseaza www.ecco-shoes.ro.