Incepe anul 2016 cu cele mai in voga accesorii!

Folosind piele moale de calitate superioara si designul minimalist scandinav, ECCO a creat colectia de genti SP (Soft Pebble), o combinatie irezistibila de lux si simplitate naturala care se inscrie in tendintele cromatice ale sezonului.

Roz cuart este culoarea anului 2016, o culoare ce inspira calm si relaxare si care arata minunat in combinatie cu nuante calde de verde, violet, maro si galben.

Gentile si accesoriile din piele ECCO SP sunt usor de integrat in orice tinuta si iti improspateaza instant look-ul, fie ca alegi spatioasa geanta ECCO SP Shopper, delicata ECCO Small Hobo Bag sau elegantul portmoneu ECCO SP Continental.

Toate produsele din colectia ECCO SP sunt prelucrate din piele ECCO Azalea Baja, luxurianta, moale si flexibila, iar detaliile discrete cusute manual si colturile rotunjite, elegante aduc un plus de rafinament fiecarui accesoriu.

Pentru a fi complet in ton cu tendintele sezonului, asorteaza gentile ECCO SP in tonuri delicate de roz cuart cu rochii clasice in alb, negru, culori neutre, sau cu auriu ori argintiu, pentru un plus de stralucire. Sau poti oricand sa apelezi la gentile puternic colorate in nuante intense de magenta, o culoare care va face ca geanta sa devina principalul punct de atractie al oricarei tinute!

Daca preferi tinutele monocrome, nimic nu va arata mai elegant decat un costum uni cu croiala androgina asortat la geanta ECCO SP Small Hobo Bag, neagra sau in nuanta gri metal. Iar pentru un look 100% urban-chic, alege topuri scurte, pantaloni largi cu talie inalta si geanta ECCO SP Shopper, disponibila atat pe negru, cat si pe magenta.

Elegante si versatile, gentile ECCO SP te vor ajuta sa iti reimprospatezi garderoba cu cele mai chic si confortabile accesorii!

Si nu uita! Pana la 31 ianuarie ai pana la 40% REDUCERE la incaltaminte, genti si curele ECCO!

Reducerea este deja aplicata la produsele selectate – vezi AICI lista cu produsele care participa la aceasta promotie, atat in magazinul online, cat si in magazinele fizice ECCO.

Pentru mai multe detalii despre oferta ECCO acceseaza pagina cu regulamentul promotiei.