Pantofi dama din piele lacuita, piele nabuc si naturala, acum REDUCERI de pina la 250 ron la colectia ECCO pentru toamna iarna 2012.

Pantofii sunt accesoriile cele mai apreciate in toata lumea. Cu siguranta ai un dressing plin cu diferite modele de pantofi si diverse culori. Dar acum e momentul sa iti completezi colectia, online drugstore without prescription beneficiind de reducerile de pina la 30%.

Pantofi dama din piele lacuita, reduceri pana la 30%.

Pantofi din piele lacuita confectionati in stilul anului 1950.

Pantofi din piele lacuita confectionati in stilul anului 1950.

 

Iti recomandam aceasta pereche de pantofi din piele lacuita, confectionati in stilul anului 1950.  Doamnele care vor sa arate mai suple si mai inalte, pot cumpara pantofi cu virf ascutit si toc cui, iar pentru ocazii deosebite o pereche de pantofi in stil retro, confectionati din piele lacuita, avind un toc gros.

 

 

 

Pantofi dama din piele nabuc, reduceri de pana la 30%.

Pantofi dama ECCO Sculptured 65- 233553

Pantofi dama din piele nabuc, reduceri de pina la 30%

 

Iar pentru un confort deosebit, iti propunem pantofii Sculptured 65, avind tocul perfect pentru o zi grea la servici. Sunt confectionati din piele nubuc oleita, pentru un aspect natural si stilat.

 

 

 

 

Pantofi dama din piele si material textil, reduceri de pana la 30%.                                      

Pantofi dama din piele si material textil, reduceri de pana la 30%.

Pantofi dama din piele si material textil, reduceri de pina la 250 ron

Daca practici sportul, nu rata ocazia de a arata bine si la sala, pantofii ECCO Biom Lite sunt conceputi pentru orice tip de disciplina sportiva. Materialele suple si designului structurat ajuta la imbunatatirea tonusul muscular. Se optimizeaza pozitia naturala al picioarelor oferind o miscare usoara.

Beneficieaza si tu de reducerile din aceasta perioada la colectii ECCO de pantofi dama si castiga pina la 250 ron, pentru fiecare de pereche de pantofi cumparata! Spor la cumparaturi!