ECCO te rasfata zilnic cu cate o oferta speciala de Paste in perioada 6-12 aprilie 2015. Astazi, 11 aprilie, ai 20% reducere la accesoriile ECCO din piele, curele si portmonee pentru femei si barbati!

Primavara este deja aici, iar accesoriile tinutelor tale trebuie adaptate la anotimpul calduros. Noua colectie ECCO de accesorii din piele face ca aceasta „tranzitie” de stil sa fie una usoara si reusita, propunand portmonee si curele ultra-moderne si extrem de functionale. Inspirate din stilul chic al anilor ’60, noile accesorii din piele ECCO abordeaza atat culorile clasice de alb, negru si bej, cat si nuante statement de rosu sau albastru si tonuri pastel.

Portmoneele ECCO Felicity si ECCO Firenze au un design elegant minimalist si, fiind confectionate din piele naturala, sunt moi si catifelate la atingere. Detaliul metalic aplicat central aduce un plus de stralucire, astfel incat poti foarte bine sa porti aceste portmonee si pe post de clutch, la o tinuta effortless style de seara.

Pentru un look elegant desavarsit, ai nevoie de o curea clasica si versatila, precum cureaua ECCO Firenze din piele naturala neagra, care arata bine atat in combinatie cu pantaloni, cat si cu fuste si rochii.  Pentru tinutele mai casual, alege cureaua ECCO Francis care combina pielea de vitel cu un material textil-elastic, pentru a asigura un look distinctiv, urban chic.

Aceasta curea exista si in varianta pentru barbati, combinatia de alb cu albastru fiind perfecta pentru tinutele relaxate de primavara. Pentru ocaziile cand trebuie sa abordezi un look sofisticat, cureaua reversibila ECCO Dailey este pe cat de moderna, pe atat de functionala, oferindu-ti posibilitatea de accesoriza orice tinuta, fie ea casual sau eleganta.

Iar daca vrei sa fii in ton cu atmosfera festiva de Paste, alege un accesoriu colorat, precum cureaua ECCO Foster, disponibila in nuante de albastru sau rosu. Pielea moale nubuc de vaca arata minunat in combinatie cu stralucirea discreta a cataramei din nichel, iar tu te vei bucura de un look in ton cu tendintele momentului.

Profita de reducerile de 20% la curelele si portmoneele ECCO din piele.
Oferta este valabila doar astazi