Colectia toamna-iarna cuprinde culori tari, puternice, culori vibrante precum COGNAC. Daca te incumeti sa urmezi acest trend vei reusi sa iesi din anonimat.

ECCO iti vine in ajutor oferindu-ti citeva produse perfecte pentru a te simti deosebita.

Cizme Dama, ECCO SCULPTURED 65 (cognac)                                    

Cizme ECCO Sculptured 65

Cizme clasice, confectionate din piele nubuc ceruita

 

 

Cizme clasice, confectionate din piele nubuc ceruita ce permite piciorului sa respire.Captuseala din material textil asigura confort pe parcursul intregii zile.Prevazute cu brant detasabil, care ia forma piciorului.Talpa din poliuretan, rezistenta la uzura si durabila.Cizme inalte, prevazute cu fermoar.

 

 

 

Botine Dama, ECCO Nantes 65MM (cognac)

botine-pentru-femei-din-piele-naturala-de-culoare-coniac


Botine clasice in stil contemporan, confectionate din piele naturala.

 

 

Botine de dama deosebite, cu finisaje ceruite, in tendinte. Captuseala din material textil asigura confort maxim. Brantul ce absoarbe umezeala se adapteaza pe forma piciorului. Combinatia perfecta de flexibilitate si durabilitate. Botine pana la glezna, prevazute cu siret. Tocul are o inaltime de 65mm.

 

 

Botine Femei, ECCO SCULPTURED 65 (cognac)

botine-dama-din-piele-naturala-

Botine de dama deosebite, cu finisaje ceruite, in tendinte.

 

Botine de damă deosebite, cu finisaje ceruite, în tendinţe. Captuseala din material textil asigura confort maxim. Branţul ce absoarbe umezeala se adaptează pe forma piciorului. Combinaţia perfecta de flexibilitate şi durabilitate. Botine până la glezna, prevăzute cu siret. Tocul are o inaltime de 65mm.

Nu uita culorile vii vor reusi sa invioreze pana si cea mai mohorata toamna sau cea mai grea iarna.

Spor !