In perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, ECCO te invita sa sarbatoresti Halloween-ul cu o reducere speciala!

fb_halloween-e1452594705111
Cumpara o pereche de incaltaminte sau o geanta pentru femei, barbati sau copii, si ai 25% reducere la o pereche de incaltaminte pentru copii, redusa sau neredusa!

In cazul magazinului online www.ecco-shoes.ro, oferta devine valabila in momentul in care in cosul de cumparaturi exista o pereche de incaltaminte/ geanta (femei, barbati, copii) si o pereche de incaltaminte de copii.

Daca in cosul de cumparaturi se regasesc doua produse de incaltaminte de copii, reducerea de 25% se va aplica la articolul cu pretul cel mai mic.

Oferta promotionala este valabila online, pe site-ul www.ecco-shoes.ro, cat si in magazinele ECCO Iulius Cluj, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Orhideea, ECCO Palas Iasi, ECCO Iulius Timisoara, ECCOPromenada, ECCO Brasov, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Sibiu, ECCO Mega Mall, ECCO Dorobanti si ECCO Coresi, in perioada 29 octombrie – 1 noiembrie 2015, in limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 si legii nr. 650/2002.

  • In oferta nu intra alte accesorii (branturi, produse de intretinere, incaltatoare, sireturi etc.).
  • Reducerea de newsletter NU se cumuleaza cu aceasta oferta.
  • Reducerea de card de fidelitate NU se aplica la aceasta promotie.

Descopera colectia de incaltaminte ECCO pentru copii si vino si in magazinele ECCO, unde ti-am pregatit surprize de Halloween pentru cei mici!