In Fiecare Moment, Zi De Zi

Acumulezi noi amintiri, momente mici si mari care altfel ar putea fi uitate in timp. ECCO iti prezinta familia antreprenoarei Chi-San Wan - o antreprenoare din industria creativa ce "ia o pauza" - explorand esenta unei familii.

Prezentarea colectiei Primavara-Vara 2024.

Fa cunostinta cu artista Chi-San Wan, sotul ei Alex si fiicele lor Maggie Major si Marloe.

Chi-San a fost implicata in multe proiecte creative, in principal in sfera alimentatiei, stilului de viata si moda. A infiintat in zona de est a Londrei compania The Pressery, companie ce produce lapte de migdale organic si a publicat o carte de retete. 

In acest moment ea face o pauza in cariera pentru a-si educa copiii acasa, de asemenea planuieste cu familia o calatorie mai ampla. Sau, cum Chi-San scrie pe website-ul personal, “ia o pauza” – lucrand la “dezvatare, maternitate, educatie parentala lenta, viata holistica, conexiune, nastere, odihna radicala, integralitate si existenta”

Ce face o familie?

‘Cel mai frumos moment impartasit cu familia mea este probabil momentul cand s-au intamplat lucruri neasteptate in vacanta, cum ar fi atunci cand ne-am imbolnavit cu totii. In ciuda provocarilor, am reusit sa ne mentinem moralul ridicat, fiind flexibili si amintindu-ne ca suntem in vacanta.’ - Chi-San Wan

Favoritii Sezonului

 

Mereu Impreuna

Fa cunostinta cu modelul Maggie Maurer si fiica ei, Nora-Jane, in varsta de un an.

Bucuria Unei Familii

Fa cunostinta cu Blondey McCoy, designer, skateboarder, artist si fiul sau Eblen.

Colectia Primavara-Vara 2024 este aici

Descopera noua colectie Primavara-Vara de sneakersi si articole din piele.