Evadeaza din cotidian cu noii sneakersi ECCO Intrinsic Karma!

Combinatia unica de material textil si piele moale este special creata pentru a se adapta stilului de viata urban!

Dupa succesul colectiei ECCO Intrinsic din sezonul toamna-iarna 2015/16, ECCO lanseaza a doua editie Intrinsic, sneakersii ECCO Intrinsic Karma, special creati pentru a aduce un plus de stil si rafinament in tinutele femeii moderne, cu un stil de viata activ si fler pentru moda.

Noii pantofi casual ECCO Intrinsic Karma se fac remarcati imediat gratie materialului texturat cu look inedit, o combinatie unica de tricotaj si piele moale, deosebit de usoara si de flexibila.

Talpa alba direct injectata, cu forma rotunjita pentru un plus de confort si flexibilitate, si designul anatomic care permite miscarea naturala a piciorului fac ca acesti pantofi sa atinga nivelul maxim de confort si rezistenta in timp.

Colorati intr-o superba nuanta de albastru cobalt, ECCO Intrinsic Karma arata minunat in combinatie cu skinny sau boyfriend jeans, pantaloni scurti ori rochite scurte de vara in culori deschise, jachete subtiri din piele sau denim, precum si blazere casual.

ECCO Intrinsic Karma te vor ajuta sa te bucuri de libertate si sa-ti traiesti viata la intensitate maxima!

ECCO Intrinsic Karma - Creati pentru a face parte din lumea ta (1)

#partofmyworldUn fotograf si ECCO Intrinsic

Polina Vinogradova isi foloseste talentul pentru a capta momente speciale cu aparatul de fotografiat atunci cand realizeaza editoriale fashion. Originara din Sankt Petersburg, Rusia, fotograful in varsta de 28 de ani traieste acum in Copenhaga, Danemarca. „In Copenhaga poti deveni orice iti doresti! Iubesc diversitatea si faptul ca oamenii sunt extrem de deschisi aici. E un oras al libertatii, in care orice devine posibil.”

Pasiunea ei pentru fotografie o determina sa se trezeasca la 6 dimineata, sa pregateasca photo-shooting-uri care pot dura pana la 10 ore, apoi sa dea o fuga pana la sala ca sa se energizeze, dupa care sa munceasca in continuare: „Inainte de culcare, ma uit peste fotografiile realizate in timpul zilei si le pregatesc pentru retusare. Fotografia este cu adevarat #partofmyworld.”, spune Polina.

Descopera noua colectie ECCO Intrinsic Karma in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.