Iarna, zapada, sarbatori, sfarsit de an, luna decembrie are o magie speciala care ne transforma interior si ne face sa ne gandim mai mult la familie si la noi insine. Ne bucuram de fiecare clipa si traim intens bucuria primei ninsori, placerea de a primi si a darui cadouri.

La ECCO gasesti incaltamintea perfecta pentru tine si familia ta, fie ca iti doresti o pereche eleganta de pantofi pentru petrecerea speciala din noaptea de Revelion, ghete pentru jumatatea ta, o geanta noua  sau cizme calduroase pentru copii atunci cand merg la sanius.

Pentru ca ne dorim sa iti poti implini toate aceste dorinte, campania promotionala ECCO continua!

Pentru cumparaturi in toate magazinele ECCO sau pe www.ecco-shoes.ro ai 50% discount la al doilea produs achizitionat, incaltaminte, genti, curele si portmonee, chiar daca produsul beneficiaza deja de o reducere anterioara.

Poti cumpara o pereche de cizme din piele naturala cu finisaje de exceptie la care poti adauga o pereche de cizme calduroase pentru micuta domnisoara din familie.

Pantofii cu toc perfecti trebuie sa aiba stil si sa fie comozi in acelasi timp, opteaza pentru o pereche pe gustul tau alaturi de un cadou pentru partea masculina a familiei, toata lumea va fi fericita cu aceasta alegere.

An nou, geanta noua! Acum poti cumpara geanta preferata cu 50% discount ca al doilea produs, pe langa perechea favorita de botine sau orice alt produs ECCO iti doresti.

Iti dorim cumparaturi inspirate si multe dorinte implinite in 2015!