La finele anului, fiecare dintre noi rememoreaza momentele importante care ne-au influentat evolutia pe parcursul lunilor ce au trecut.

Anul 2014 a fost pentru compania ECCO un an plin, marcat de momente deosebite, pe care le-am sarbatorit impreuna cu clientii nostri. Unul dintre evenimentele insemnate a fost celebrarea a 10 ani de existenta a companiei ECCO in Romania, 10 ani in care produsele ECCO au reprezentat prima alegere a consumatorilor pentru calitate, confort si design autentic. Reduceri suplimentare la colectiile noi, cadouri, sampanie si ciocolata,  toate au fost apreciate de prietenii si clientii ECCO.

Familia ECCO a continuat tendinta anilor precedenti si, pe langa reamenajarea a doua spatii comerciale, am deschis cinci noi magazine in 2014. Dintre acestea, 3 magazine full-price, amenajate cu noul concept unity in locatii de maxim interes pentru cumparatori – in Plaza Shopping Mall, Bucuresti Mall si centrul orasului Sibiu si 2 magazine outlet in Targu Mures si Pitesti.

Invitati speciali, printre care Andreea Esca, Lucian Mandruta, Cristina Bazavan, ne-au insotit la evenimentele de lansare, am sarbatorit cu cocktailuri inspirate din numele diferitelor produse ECCO si sedinte de make-up gratuit cu produse Melkior oferit clientelor.

La evenimentul de lansare a magazinului ECCO Sibiu a fost organizat un walkaton – „La pas prin Sibiu”, sustinut de fundatia We Help, o actiune cu scop caritabil prin care sibienii au fost invitati sa parcurga cateva obiective turistice din localitate impreuna cu un ghid. Flash mob-ul organizat in fata magazinului a creat forfota in randul Sibienilor.

Pentru 2015 ne propunem sa fim cel putin la fel de entuziasti si activi ca in anul acesta, sa continuam cu pasiune extinderea retelei de magazine ECCO in Romania si sa oferim aceleasi produse de inalta calitate, confort si design inspirat.

Va multumim pentru increderea in produsele ECCO si va dorim Sarbatori Fericite si un An Nou de exceptie!