Extrem de functionali si cu un look inedit, ECCO Intrinsic 2.

Noua generatie de sneakersi ECCO, sunt special conceputi pentru un stil de viata urban si activ, fiind accesoriul perfect pentru barbatul cu fler pentru moda.

Untitled design (11)

Un gentleman urban si ECCO Intrinsic 2

Emanuel Iuhas, gazda blogului emanueliuhas.com, este style blogger, stilist, iubitor si consumator creativ de fashion. Blogul sau reprezinta o calatorie a gentlemanului roman in lumea modei si a stilului urban. Pentru Emanuel, a descoperi locuri, oameni si activitati noi care sa-l inspire sunt esentiale, sunt #partofmyworld.

Idei de stil masculin pentru Valentine’s Day by Emanuel Iuhas

Imi rasuna in minte randurile citite acum cateva zile pe blogul ECCO Romania despre ce defineste gentlemanul zilelor noastre: „Ceea ce defineste gentlemanul desavarsit in zilele noastre este abilitatea de a se imbraca si comporta impecabil, indiferent de ocazie. Iar incaltamintea stilata, de calitate, nu se demodeaza niciodata!”. Trebuie sa recunosc ca nici eu nu as fi putut defini mai bine gentlemanul modern, iar partea cu incaltamintea este extrem de adevarata.

Idei de stil masculin pentru Valentine's Day by Emanuel Iuhas (1)

Ce si cum ar trebui sa poarte un barbat de Ziua Indragostitilor? Cat de importanta e tinuta si atitudinea pentru a avea un Valentine’s Day memorabil? Intotdeauna am fost adeptul sarbatoririi iubirii indiferent de ocazie, iar daca exista si o ocazie speciala, cu atat mai mult. Nu sunt cel mai romantic barbat de pe planeta, insa imi place sa-mi surprind constant jumatatea. Cu iesiri in locuri-surpriza, cadouri, flori sau alte artificii.

Cand vine vorba de moda, mi-e foarte greu s-o mai surprind in vreun fel. Ma cunoaste de peste zece ani, mi-a vazut evolutia stilului personal in cele mai neobisnuite faze, iar in ultimul timp ma completeaza perfect atunci cand face achizitii pentru mine. Nu, nu ea face shoppingul pentru mine, insa ma cadoriseste des cu accesorii si recomandari de piese vestimentare care se potrivesc perfect stilului meu. Si nu sunt tocmai usor de multumit.

In acest an, mi-am propus totusi s-o impresionez. Am afirmat de nenumarate ori pe blogul meu ca sunt un mare fan al pantofilor sport, iar tendintele in materie de incaltaminte imi alimenteaza si mai mult aceasta pasiune. Astfel ca in acest an voi juca foarte sporty de Valentine’s Day.

Noii pantofi ECCO Intrinsic 2 au fost creati, parca, pentru a fi parte din lumea mea si din surpriza pentru ea, de Ziua Indragostitilor! Pornind de la ei am creat o tinuta moderna in care am jonglat texturi, lungimi si stiluri. Sunt sigur ca acest tanar domn Iuhas o va incanta pe doamna lui si vor avea parte impreuna de o Zi a Indragostitilor de neuitat!.

Blogger: Emanuel Iuhaswww.facebook.com/EmanuelIuhasPage

Credit foto: Magda Gheorghewww.facebook.com/MagdaPhotography

Descopera noua colectie ECCO Intrinsic 2 in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta,Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.