In perioada 29 ianuarie – 15 februarie 2016, ai parte de reduceri finale de pana la 50% la colectia ECCO de iarna!

Incaltamintea, gentile, curelele si portmoneele ECCO selectate pentru a participa la aceasta campanie pot fi vizualizate in categoria REDUCERI, avand pretul deja redus afisat pe site. In magazinele fizice ECCO, reducerea este afisata la raft si semnalizata cu etichete rosii.

Pentru o accesare rapida si usoara a marimii care ti se potriveste, iti recomandam sa folosesti banner-ul pe marimi de pe homepage-ul www.ecco-shoes.ro.

Reduceri finale la colectia de iarna ECCO (1)

Oferta promotionala este valabila online, pe site-ul www.ecco-shoes.ro, precum si in magazinele ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Iulius Tm, ECCO Iulius Cj, ECCO Cotroceni, ECCO Palas, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Dorobanti, ECCO Brasov, ECCO Mega Mall, ECCO Promenada, ECCO Coresi si ECCO Sibiu in perioada 29 ianuarie – 15 februarie 2016, in limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 si legii nr. 650/2002.

Reduceri finale la colectia de iarna ECCO (2)

IMPORTANT!

  • Articolele din colectia ECCO, sezonul primavara-vara 2016, NU participa la promotie!
  • Oferta nu se cumuleaza cu reducerea de newsletter sau cu alte tipuri de reduceri, promotii din magazin sau orice alt tip de vouchere.
  • Cardurile de fidelitate sau orice alt voucher de discount se aplica DOAR pentru produsele care nu beneficiaza de alte reduceri.
  • Pentru comenzile online mai mici de 299,90 lei, se percepe o taxa de transport in valoare de 19,90 lei.