Cate dintre voi ati urmarit serialul Sex And The City? In acest serial, Carrie Bradshaw si cele 3 prietene ale sale au dus tocurile inalte pe noi culmi. Cu totii am indragit-o pe Sarah Jessica Parker si colectia ei impresionanta de pantofi cu toc inalt pe care a insistat sa ii poarte indiferent de ocazie: cumparaturi, petreceri, intalniri. Carrie a perseverat sa poarte doar pantofi cu toc stiletto, chiar daca uneori era dureros. Dar era fabulos cu siguranta!

img_4749

De ce nu urmam toate exemplul lui Carrie? Am intrebat 2500 de femei din Germania, Polonia, Danemarca, SUA si China, iar majoritatea lor au declarat ca isi doresc sa poarte tocuri inalte deoarece acestea le fac sa arate mai elegante si mai feminine. Iar un alt sondaj releva si faptul ca si 82% dintre barbati gasesc femeile mai atragatoare atunci cand poarta pantofi cu tocuri inalte. Suntem siguri ca prietenul lui Carrie, Mr Big, este de asemenea un fan al tocurilor inalte.

img_4400

Concluzia este ca femeile isi doresc sa poarte un pantof care este la fel de extraordinar ca si ele si care poate actiona ca un partener perfect in fiecare moment. Dar pana in prezent nu au gasit pantoful ideal care sa combine atat eleganta cat si confortul!

img_4471

ECCO a prezentat aseara, in cadrul evenimentului COSMO & the CITY Party, faptul  ca a gasit formula magica:  pantoful ECCO Shape la care au visat atat femeile cat si barbatii.

img_4628

Noua colectie ECCO Shape  a fost prezentata aseara chiar de catre Carrie, Samantha, Miranda si Charlotte.  Iar toti cei prezenti la aniversarea a 17 ani pe piata din Romania a revistei COSMOPOLITAN au fost incantati sa o descopere!

img_4494

Who SHAPE the world? COSMO girls! #womenwhoSHAPEtheworld, #cosmogirls