Cu ocazia implinirii a zece ani de la aparitia sandalei ECCO Offroad, ECCO anunta lansarea unei colectii limitate ce reinterpreteaza modelul de succes ECCO Offroad Yucatan!

Disponibile in variante atat pentru femei, cat si pentru barbati, ca parte a colectiei ECCO primavara-vara 2016, sandalele aniversare ECCO Offroad sunt confectionate din piele colorata in 10 culori, creata special pentru aceasta ocazie comemorativa, iar in interiorul sandalei este imprimat un design aniversar cu 10 linii.

Capabile sa faca fata oricaror aventuri de vara, sandalele ECCO Offroad sunt prevazute cu talpa exterioara extrem de rezistenta, creata cu tehnologia speciala RECEPTOR®, pentru a oferi suport maxim si aderenta optima pe orice tip de teren.

„Puternica si robusta, sandala ECCO Offroad asigura suport ideal pentru picioare, fie ca te plimbi prin oras sau pe drumuri de munte”, spune Andrzej „Bartie” Bikowski, Lead Designer ECCO Sport. „Pentru ca am vandut milioane de perechi peste tot in lume in ultimii 10 ani, am simtit ca e momentul potrivit sa celebram acest model adaugand culori energizante unui stil clasic”.

In plus, sandalele ECCO Offroad in editie limitata sunt prevazute cu detalii care le fac si mai performante si mai rezistente: captuseala din neopren pe curele, talpa extrem de usoara acoperita in interior cu microfibra si lamele direct injectate cu spuma.

82207355749_OFFROAD_A_A0

La fel ca toate modelele din colectia ECCO Sport, ECCO Offroad sunt manufacturate in fabricile proprii ECCO, folosind tehnologia avansata a injectarii directe. Astfel, talpa extrem de rezistenta la socuri si purtari indelungate este imbinata cu partea superioara a incaltamintei fara sa se foloseasca lipici sau cusaturi.

Editia limitata de sandale ECCO Offroad pentru femei si barbati este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si online, pe www.ecco-shoes.ro.