Pentru a transforma o simpla tinuta intr-o adevarata declaratie de moda, trebuie doar sa fii atent la accesorii: incaltamintea, cureaua si geanta alese cu grija pot face trecerea de la banal la extraordinar!

ECCO Finley

In 2016, tinutele casual masculine se fac remarcate prin simplitate si bun gust. Nu e nevoie de culori ostentative si accesorii supra-dimensionate; blugi casual decolorati, pantaloni scurti in stil cargo, tricouri si camasi simple, albe in combinatie cu pulovere subtiri si asortate la pantofii si geanta potrivite sunt tot ce are nevoie barbatul modern pentru a arata nonsalant si in pas cu moda in aceasta vara.

Detaliile subtile din piele aplicate pe incaltaminte si genti casual creeaza o combinatie irezistibila intre stilul proaspat si relaxat specific tinerilor si luxul, calitatea si rafinamentul discret al minimalismului scandinav.

Pantofii ECCO Cool, asa cum le sugereaza denumirea, au un design cool si relaxat, combinatia de piele de yak deschisa la culoare cu sireturi si talpa colorate in albastru creand un contrast cromatic ce duce cu gandul la vara si vacanta.

Detaliile perforate asigura aerisirea pantofului, iar captuseala din material textil absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural.

Pentru a completa stilul casual cool al pantofilor ECCO Cool, asorteaza-i cu gentile ECCO Finley! Combinatia cromatica de gri cu detalii din piele maro si catarame aurii, precum si faptul ca sunt atât de usor de purtat pe umar, le transforma in accesoriul perfect pentru barbatii care stiu ce si cum se poarta!

Colectia ECCO SS16 pentru barbati este disponibila online, pe www.ecco-shoes.ro, precum si in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.