Sarbatorim 50 de ani ECCO!

Te invitam la petrecerea noastra Aniversara sambata, 6 aprilie 2013. Cu acest prilej fiecare client primeste un cadou din partea ECCO 15% Reducere la colectia Aniversara ECCO MIND doar in 6 aprilie 2013.

Pantoful MIND creat special pentru Aniversarea de 50 ani, o combinatie dintre cele mai bine vandute stiluri de pantofi din istoria ECCO.

Pantoful Mind pentru dame ofera confort , stil si siguranta. Confectionati din piele nubuc de camila, super moale, cu cusaturi de mocasin. Pantofii sunt prevazuti cu siret colorat , iar in cutie exista inca o pereche de sireturi de schimb, de culoare neutra. In acesti pantofi te vei simti deosebita, fiind creati speciali pentru Aniversarea ECCO.

La pretul de 492,90 Ron ( Pret initial 579,90 Ron).

ECCO MIND

ECCO MIND

 

 

 

Mind pentru barbati, confectionati din piele nubuc de camila, moale. Talpa pantofilor este injectata din poliuretan , usoara si flexibila. Disponibil in culorile aniversare ECCO –negru, albastru si maro. Acesti pantofi iti ofera confortul maxim si stil.

La pretul de 492,90 Ron (Rret initial 579,90 Ron).

ECCO MIND

ECCO MIND

 

Pantofii Mind sunt perfecti atat pentru baieti, cat si pentru fete. Disponibili in diferite culori, confectionati din piele nubuc de camila. Talpa colorata in contrast cu pielea reda un aspect luminos si vesel. In acesti pantofi copii se vor simti confortabili, usori si plini de energie.

La pretul de 322,90 Ron (Pret initial 379,90 Ron ).

ECCO MIND

ECCO MIND

 

 

 

 

 

 

 

MIND pantoful ideal pentru fiecare!