Poate ca tocmai vrei sa te apuci de un sport , iar alergatul este varianta cea mai ieftina si la indemana.

Ecco-shoes.ro iti ofer o gama larga de pantofi sport BIOM, ce permit piciorul sa se miste natural . Designul BIOM este o reproducere a piciorului uman, facand bine articulatiilor si oaselor.

ECCO BIOM LITE -Pantofi sport de dama, prevazuti cu tehnologia ECCO Biom. Lasa piciorul sa respire si se muleaza dupa forma sa. Sunt astfel proiectati incat sa faca mersul natural si sanatos. Usori si confortabili, sunt ideali pentru alergat. La pretul de 449.90 ron .

Pntofii sport pentru femei ECCO Biom Evo Racer la pretul de 499.90 ron, sunt foarte uşori și au fost conceputi pentru a permite miscarea naturala. Talpa mediana este flexibila, iar fetele exterioare din textil permit aerisirea corecta in interiorul pantofului. Picioarele se simt confortabil si au parte de suport maxim datorita formei anatomice a pantofului sport. Mentin miscarea naturala datorita constructiei speciale ale talpii. Pozitia calcaiului este imbunatatita doatorita gulerului special cu forma asimetrica. Cu acesti pantofi, exercitiile fizice vor deveni mult mai usoare.

Pantofii sport Biom Lite cu profil jos sunt  confectionati din piele de iac, prevazuti cu perforatii. Pielea de iac este de 3 ori mai rezistenta, se muleaza perfect pe picior si respira.Pentru crearea pantofilor din gama BIOM a fost studiata biomecanica piciorului pentru crearea unui calapod perfect pentru mers si alergat. In magazinul online la pretul de 599.90 ron.