Bucuria copiilor in seara de Mos Nicolae este sa-si gaseasca cizmele pline cu dulciuri si jucarii. Ce-ar fi ca anul acesta sa-i faci micutului tau o bucurie dubla si sa-i asezi cadourile de Mos Nicolae intr-o pereche de cizme nou-noute?

Iarna este deja aici si mersul prin zapada, frig si ninsoare, pe gheata sau prin baltoace, este o provocare pentru toata lumea, cu atat mai mult pentru copii. Asigura-te ca micutul tau are parte de cele mai rezistente si mai confortabile cizme de iarna si alege pentru el modele din piele naturala si materiale impermeabile, cu captuseala calduroasa si talpa flexibila, antiderapanta.

Totodata, nu uita ca rabdarea nu este tocmai punctul forte al unui copil, asa ca nu-l obosi pe micutul tau dandu-i ghete si cizme greu de incaltat, cu prea multe sireturi si fermoare.
Cizmele care se trag pe picior si se fixeaza perfect pe gamba si glezna sunt cele mai potrivite pentru cei mici. Iar culorile si designul trebuie sa fie si ele moderne si deosebite, pentru ca si copiii isi doresc sa fie in pas cu moda, nu-i asa?

Cele mai frumoase si mai confortabile cizme pentru copii te asteapta in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi,Timisoara, Brasov, Targu Mures si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.