In perioada 11-13 decembrie 2015, clientii fideli ECCO beneficiaza de extra 20% reducere in magazinele ECCO! Daca nu ai card de fidelitate ECCO, aplica pentru unul in orice magazin si beneficiezi instant de 20% reducere!

Pentru ca magia Craciunului nu este completa fara gestul frumos de a darui, ECCO a pregatit pentru Sarbatorile de iarna o selectie de cadouri speciale constand in incaltaminte de cea mai buna calitate, creata conform ultimelor tehnologii si tendinte in domeniu.

Cadoul ideal pentru femei, pantofii ECCO Brooklyn pot fi purtati atat la petreceri si seri dansante, cat si pentru a completa cu stil tinutele elegante de birou. Confectionati din piele eleganta si prevazuti cu toc confortabil de 75 mm si platforma de 1 cm, ECCO Brooklyn vor avea grija ca picioarele sa se miste natural si sa nu oboseasca, oricat ar fi de solicitate pe parcursul zilei.

Pantofi femei ECCO Brooklyn

Pantofi femei ECCO Brooklyn

Pentru barbati, pantofii ECCO Illinois sunt cadoul perfect de Craciun! Clasici si eleganti, se pot asorta usor la orice costum sau tinuta business, iar calitatile functionale ii recamanda ca incaltamintea perfecta pentru dans sau stat in picioare: brantul acoperit cu piele permite aerului sa circule in interiorul pantofului pentru a pastra un climat optim si sanatos pentru picior, iar talpa direct injectata amortizeaza socurile, fiind flexibila si aderenta.

Pantofi eleganti barbati ECCO Illinois

Pantofi eleganti barbati ECCO Illinois

Cat despre cei mici, ei vor indragi si mai mult zapada si miscarea in aer liber daca ii rasfeti cu ghetele ECCO Biom Hike, pe cat de colorate si vesele, pe atat de functionale si rezistente in timp! Create pentru a face fata frigului, umezelii si zapezii, aceste ghete de iarna sunt confectionate din materiale de inalta calitate, impermeabile si foarte comode. Talpa usoara din poliuretan este flexibila in timpul mersului, iar tehnologia ECCO Biom permite miscarea corecta a piciorului. Oricat de activi ar fi si indiferent de mediul in care se joaca, copiii incaltati cu ECCO Biom Hike nu vor resimti niciun disconfort!

Ghete calduroasa fete ECCO Biom Hike

Ghete calduroasa fete ECCO Biom Hike

In perioada 11-13 decembrie 2015, ECCO ofera clientilor fideli 20% reducere pe baza cardului de fidelitate pentru incaltaminte, genti, portmonee si curele, atat pentru produsele nereduse, cat si pentru cele reduse cu pana la 50%.

  • In magazinul online www.ecco-shoes.ro, oferta va fi vizibila prin intermediul unui pop-up inscriptionat cu codul CRACIUN2015.
  • In magazinele fizice ECCO, clientii care nu detin card de fidelitate, dar doresc sa beneficieze de discount, pot aplica pentru un card pe care il vor primi pe loc. Astfel, ei vor beneficia de 20% reducere la prima achizitie, urmand sa primeasca 5% la urmatoarele, conform cardului oferit.
  • Reducerea de 20% este valabila si in magazinele outlet, unde clientul nu este conditionat de cardul de fidelitate.