Colectia ECCO pentru barbati Toamna – Iarna 2014

Toamna 2014 inseamna reintoarcerea la natura, acest spatiu care fascineaza prin contrast si ecletism. Aceasta este si tema colectiei ECCO Toamna-Iarna 2014 pentru barbati, o colectie care se adreseaza spiritelor libere si active care apreciaza incaltamintea inovativa, moderna si confortabila.

De altfel, pentru ECCO, natura a fost principala sursa de inspiratie in ultimele sezoane, iar pentru aceasta toamna retailerul danez exploreaza noi aspecte ale mediului in care traim. In ziua de azi, strabatem lumea in lung si-n lat, fizic si virtual, acumuland noi si noi experiente.

Smartphone-urile, tabletele si laptop-urile ne ofera posibilitatea de a fi „wireless”, ramanand totodata conectati, atat intre noi, cat si cu tot ceea ce ne inconjoara. Suntem deschisi catre inovatie, dar totodata pretuim traditiile si le purtam cu mandrie. Autenticitatea, confortul si calitatea au devenit criteriile in functie de care alegem produsele care ne definesc iar ECCO a tinut intotdeauna sa ofere incaltaminte autentica si confortabila de cea mai buna calitate.

Esentiali in garderoba de toamna, pantofii ECCO Findlay vor da o nota sofisticata tinutelor tale, indiferent ca preferi blugii sau costumele. Disponibili atat in varianta de ghete Chelsea, cat si ca pantofi clasici, ECCO Findlay combina designul clasic cu detalii unice precum pielea de caprioara in nuante calde, inspirate de cromatica toamnei.

Te duci la o plimbare energica prin oras, te opresti la o cafenea, apoi ai intalnire cu prietenii… Indiferent de vreme sau de eveniment, ECCO Faxon e gheata de care ai nevoie pentru a te simti proaspat si relaxat la fiecare pas. Cu un stil minimalist care rezolva pe loc orice dilema vestimentara, aceste ghete se potrivesc practic la orice.

Pentru zilele friguroase nu exista incaltaminte mai potrivita decat ECCO Bendix. Aceste ghete in cel mai epatant stil masculin, pastreaza insa o doza de eleganta urbana si arata impecabil in orice combinatie de jeansi cu blazer. ECCO Bendix dispune de toate atuurile pentru a face fata frigului si ploii: talpa direct injectata, piele impermeabila si interior calduros.

Colectia ECCO pentru barbati Toamna – Iarna 2014 este disponibila in magazinele Ecco din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.