Toamna aceasta, drumetiile tale vor deveni mult mai placute si mai relaxante cu noii pantofi sport ECCO Yura!

Coloreaza-ti-drumetiile-de-toamna-cu-noii-pantofi-sport-ECCO-Yura

In calitatea sa de producator de incaltaminte inovatoare, ECCO a creat ECCO Yura, pantoful sport multi-functional special conceput pentru drumetii, catarari, alpinism si alte activitati in aer liber.

Prevazut cu noua tehnologie unica ECCO RECEPTOR® LITE, ce reduce greutatea pantofului fara a compromite in vreun fel stabilitatea si fixarea optima pe picior, ECCO Yura se adapteaza oricarui tip de teren, de la dealuri locale si trasee montane pana la strazile orasului.

Incaltamintea potrivita pentru drumetii trebuie sa fie capabila sa asigure atat confort maxim pentru picior, cat si flexibilitate in miscare si aderenta pe orice suprafata. ECCO Yura creeaza un nou tip de confort cu ajutorul talpii deosebit de flexibile, a designului conceput dupa forma piciorului si a pielii de calitate superioara. Este un pantof sport potrivit atat pentru drumetii in mijlocul naturii, cat si pentru plimbari lungi pe jos prin oras.

ECCO Yura combina toate calitatile unui pantof pentru activitati outdoor – precum fixarea perfecta pe picior si captuseala impermeabila GORE-TEX® – cu un design atractiv, casual, de purtat in fiecare zi”, spune Rikke Drøhse, Jr. Product Manager ECCO. „Este incaltamintea perfecta pentru persoanele a caror zi obisnuita se poate oricand transforma intr-o aventura”.

Pe langa captuseala GORE-TEX® 100% impermeabila, pantofii sport ECCO Yura combina pielea intoarsa de cea mai buna calitate cu tehnologia talpii direct injectate, procedeu care creeaza o talpa deosebit de rezistenta si amortizanta.

Insertiile din cauciuc asigura rezistenta si aderenta pe orice suprafata, inclusiv pe terenurile dificile, iar confortul este sporit de flexibilitatea pielii naturale si de sistemul de inchidere cu sireturi lungi, care asigura o fixare perfecta pe picior.

Descopera intreaga colectie de pantofi ECCO pentru femei si incaltaminte pentru barbati!