Stilul Chic Aesthetics complimenteaza femeia urbana, moderna si independenta, mereu stilata, intotdeauna in pas cu moda!

Chic Aesthetics inseamna stil feminin inspirat din moda masculina. Nascut pe strazile Parisului si stilizat cu idei inspirate din designul minimalist scandinav, acest stil urban-chic a devenit preferatul fashion icon-urilor si al tinerilor intelectuali interesati de moda si stil. Acum, Chic Aesthetics face parte din scenariul fiecarui bistro cochet din Paris si muzeu din Franta!

Pentru toamna 2015, ECCO propune accesorizarea tinutelor confortabile si elegante cu incaltaminte moderna, durabila, si genti feminine cu taieturi curate, elegante si minimaliste, precum geanta ECCO Sculptured Satchel.
Disponibila pe negru sau gri deschis, aceasta geanta eleganta cu design modern si insertii metalice dicrete este accesoriul perfect pentru a adopta un stil casual-chic la orice ora din zi si din noapte. Poti sa o iei cu tine la iesirile in oras cu prietenii, dar si la birou, deoarece este incapatoare si eficient compartimentata, dotata cu buzunar dorsal, buzunar interior cu fermoar pentru telefonul mobil si breloc pentru chei.

Confectionata din piele naturala moale si prevazuta cu o captuseala impermeabila care pastreaza lucrurile la adapost de ploaie si umezeala, ECCO Sculptured Satchel este geanta ultra-rezistenta de care ai nevoie in sezonul rece. In plus, cureaua detasabila si ajustabila iti permite sa porti geanta in mana sau pe umar, mai lunga sau mai scurta, oricum iti convine!

Avand un design minimalist si o cromatica usor de asortat, geanta ECCO Sculptured Satchel arata minunat in combinatie cu pantofi confortabili de toamna cu talpa joasa sau toc mediu, precum balerinii ECCO Acari – care au un look aparte gratie aspectului de piele de sarpe, pantofii ECCO Auckland in stil loafers, cu platforma eleganta de 10 mm, extrem de usori si de comozi, sau pantofii ECCO Touch 15 B, confectionati din piele naturala lacuita, perfecti pentru un look androgin ancorat in tendintele momentului.

Pentru zilele friguroase de toamna, ai nevoie de incaltaminte care, pe langa confort si un suport optim, sa iti mentina picioarele la adapost de frig, umezeala si ploaie. Alege ghetele cu siret ECCO Tari 20 cu aspect de piele de sarpe, daca iti doresti un look feminin discret, sau ghetele ECCO Touch 25 B pentru tinute moderne de inspiratie militara in culori pamantii de toamna.

Noile genti ECCO Sculptured Satchel si colectia de incaltaminte ECCO pentru toamna-iarna 2015 sunt disponibile in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.