cool1
Incaltamintea pentru fetite trebuie saindeplineasca multe asteptari. Ea trebuie sa fie potrivita pentru o zi activa la locul de joaca, in timp ce trebuie sa fie si extrem de frumoasa pentru a fi apta pentru o adevarata printesa. O sarcina dificila, dar nu imposibil de indeplinit!

In ciuda varstei lor fetitele se ingrijesc foarte mult de felul cum arata, formandu-si rapid o opinie despre ceea ce le place si ceea ce vor sa poarte. Confortul si functionalitatea ar trebui sa vina cuprinse intr-un design elegant, creand astfel pantofii care vor merge peste tot alaturi de micile printese.

Iar incaltamintea ECCO pentru fetite le permite sa se miste in voie si sa aiba un look stilat si plin de culoare. Pentru fetite este foarte important sa poarte incaltaminte cool, pentru ca vor sa aiba propria identitate.

Noua colectie de incaltaminte ECCO pentru fete este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro