bsf

Fie ca sunt pe terenul de joaca, intr-un parc de aventura cu cei mai buni prieteni sau in clasa de curs, fetele isi doresc sa straluceasca si sa fie printese! Asa ca ECCO le indeplineste acesta dorinta prin noua colectie de incaltaminte stralucitoare special creata pentru micile fashioniste.

Noua colectie de sneakersi metalici ECCO GINNIE sunt atat de stralucitori incat atrag toate privirile. Cu un design modern si caracteristici inteligente, cum ar fi branturile detasabile din microfibra care absorb socurile si amortizeaza fiecare pas, ofera fetitelor un stil confortabil si relaxat pentru o purtare versatila.

Micutele fashioniste vor adora acesti sneakersi glitzy ECCO GINNIE confectionati din piele naturala si prevazuti cu trei barete cu scai pentru o fixare si incaltare usoara. Captuseala din textil permite recircularea aerului in interior, pastrand un mediu igienic.

 

Ghetele pentru copii ECCO GINNIE, confectionate din piele cu un finisaj metalic lucios asigura un design exclusivist pentru micile domnisoare, in timp ce picioarele lor sunt inconjurate cu captuseala textila respirabila si protejate de umiditate de unicul ECCO Comfort Fibre System ™.

Iar daca vei veni alaturi de ECCO si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in campania Back To School 2016 pentru a oferi o sansa in plus la educatie si a preveni abandonul scolar in randul copiilor din toata tara, vei primi 20% discount la incaltamintea de copii neredusa, in perioada de valabilitate a campaniei 20 august – 20 septembrie 2016.

Colectia de incaltaminte pentru copii ECCO Ginnie este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro