Toamna aceasta, tine-ti aproape toate lucrurile importante si totodata fii cel mai stilat cu noile genti ECCO Denio SD!

L_91047369000_DenioSDMessenger_M_A3.jpg1

Intr-o lume in care totul se schimba cu viteza luminii, simtim nevoia de stabilitate si valori care sa ne mentina cu picioarele pe pamant, conectati la natura si la lucrurile care sunt cu adevarat importante in viata.

In toamna 2015, natura si traditia ne ofera echilibrul perfect la agitatia si ritmul alert al vietii moderne. Inspirandu-se din stilul de viata rural si mestesugurile traditional scandinave, ECCO a creat ECCO Denio SD, geanta cu design clasic, dar aspect urban, modern si relaxat.

Disponibile in varianta messenger si crossbody, gentile ECCO Denio SD sunt confectionate din piele unica ECCO San Diego, extrem de flexibila si rezistenta in timp. Colturile usor rotunjite si contrastul elegant dintre pielea cu aspect neuniform si sclipirile discrete ale detaliilor metalice fac ca gentile ECCO Denio SD sa arate sofisticat, accesoriul perfect pentru barbatii care sunt interesati de moda si stil.

alitatile functionale recomanda geanta ECCO Denio SD pentru folosire zilnica, indiferent de vremea de afara: captuseala este impermeabila, astfel incat interiorul gentii va ramane intotdeauna uscat, iar numeroasele buzunare permit organizarea perfecta a lucrurilor de care un barbat are nevoie pe parcursul zilei: buzunar pentru telefonul mobil, breloc pentru chei, buzunar interior cu fermoar, buzunar dorsal si fermoar pentru inchiderea si deschiderea gentii.

Usor de purtat si sofisticate, ECCO Denio SD Messenger, ECCO Denio SD Crossbody si ECCO Eday sunt accesoriile perfecte pentru tinutele minimalist-urbane, dar si pentru aventuri rurale in mijlocul naturii. In combinatie cu haine din materiale naturale si calduroase (lana, tricotaje) si nuante autumnale de gri, maro si verde, ECCO Denio SD sunt accesoriile perfecte pentru un stil masculin de toamna impecabil!

Descopera intreaga colectie de genti ECCO pentru barbati!