Asigura–te ca picioarele copiilor tai au parte de confort maxim in timp ce ei sunt ocupati sa exploreze lumea!

Oferta-speciala-Cumperi-3-perechi-de-sosete-pentru-copii-si-platesti-2

Ai parte de o oferta speciala la ECCO: cumperi 3 perechi de sosete pentru copii si platesti doar 2, in limita stocului disponibil.

Sosetele ECCO pentru copii  sunt confectionate din lana si bumbac de cea mai buna calitate, pentru a mentine picioarele celor mici in conditii de confort optim de dimineata pana seara.

Oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil, in magazinele ECCO Iulius Cluj, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Orhideea, ECCO Palas Iasi, ECCO Iulius Timisoara, ECCO Promenada, ECCO Brasov, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Sibiu, ECCO Coresi, ECCO Mega Mall si ECCO Dorobanti, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

In magazinele ECCO, mecanismul promotiei se aplica la casa de marcat, sau in pagina cos de cumparaturi, in cazul magazinului online. Pentru mai multe detalii, vezi regulamentul campaniei.

De asemenea, nu uita ca pana pe 15 septembrie, cumparand o pereche de incaltaminte ECCO pentru copii, ai 30% reducere la achizitia unui ghiozdan ECCO! Descopera intreaga colectie de ghiozdane ECCO si incaltaminte ECCO pentru copii!