Te-ai gândit vreodată cum este să mergi pe ”covorul roșu” zi de zi? Să arăți ca un star de la Hollywood? Datorită noii colecții ECCO EBBA, fiecare pas pe care îl faci este unul de neuitat care cu siguranță o să atragă priviri și o să te facă să te simți precum o vedetă.

Știm, de cele mai multe ori, geanta este cel mai important accesoriu al ținutei tale. Construită dintr-o gamă de siluete clasice, simple, caracteristice stilului scandinav, colecția de genți ECCO EBBA accentuează ”look-ul” minimalist pe care vrei să îl dai stilului tău.

Elegante și versatile, gențile oferă posibilități nelimitate, indiferent de ocazie. Merg perfect pentru zilele la birou, vizitele la prieteni sau chiar pentru evenimentele mai formale.

Designul interior al genților din gama ECCO EBBA include compartimente și buzunare care asigură că există loc pentru tot ce ai nevoie, dar mai ales, că totul o să rămână la locul său.

Tech friendly”

În plus, pentru că uneori laptopul este cu tine peste tot, unele stiluri din gama ECCO EBBA includ o husă pentru laptop, fabricată din neopren, pentru a îl menține sigur și protejat în timp ce te deplasezi între meeting-uri. Confecționate din piele premium ECCO CLASSIC COMPACT PATINA, realizată în tăbăcăriile proprii, geanta ECCO EBBA are un look sofisticat și este extrem de moale și plăcută la atingere. Se potrivește oricărui stil și devine o piesă clasică odată cu timpul.

Ce alegi? Mini Tote sau Crossbody?

În ciuda numelui său –  ”mini” – ECCO EBBA MINI TOTE este perfect proporționată și oferă spațiu necesar pentru lucrurile esențiale. Ca să poți să îți organizezi lucrurile mai ușor, aceasta are un buzunar intern cu fermoar, un look minimalist și o închidere magnetică, discretă, în timp ce mânerele elegante și curelele de umăr detașabile îți permit să o porți cum dorești tu.

Nu doar simplitatea designului său face din ECCO EBBA Crossbody un accesoriu atrăgător, ci și versatilitatea sa de a funcționa ca geantă plic, fiind dotată cu locuri speciale pentru carduri sau că o poți purta la fel de ușor ca și geantă de umăr.

Iar secretul lor? Sunt ideale să le iei anul acesta de Crăciun!

Descoperă-le pe site-ul nostru www.ecco-shoes.ro.