Bunele maniere nu se demodeaza niciodata, iar in aceasta iarna stilul sofisticat al gentlemanilor desavarsiti straluceste mai tare ca niciodata!

Papionul, vesta si alte piese vestimentare din tweed specifice domnilor cu stil impecabil de altadata sunt reinterpretate pentru a fi in ton cu secolul vitezei.  Colectia ECCO pentru 2016 este special creata pentru barbatii care apreciaza cele mai fine lucruri in viata si se imbraca intotdeauna pe masura.

Pantofii ECCO Irvington, clasici si eleganti, amintesc de stilul rafinat al nobilimii britanice. Sireturile aduc un plus de farmec si totodata asigura o incaltare usoara si rapida, in timp ce brantul detasabil acoperit cu piele si prevazut cu sistem ECCO Comfort Fibre permite circularea aerului in interiorul pantofilor, pastrand un climat optim si sanatos pentru picioare de dimineata pana seara.

La fel de eleganti si sofisticati, pantofii ECCO Illinois vin cu un design inspirat din clasicii Brogues. Detaliile perforate le ofera un aspect aparte, iar intreaga structura a pantofului combina confortul maxim cu un stil masculin impecabil. Pielea este de calitate premium, captuseala – din material textil si piele, brantul – detasabil, acoperit cu piele si prevazut cu sistem ECCO Comfort Fibre, si talpa – direct injectata, pentru a amortiza socurile si a oferi flexibilitate si aderenta maxima.

Talpa delicata si pielea eleganta a pantofilor ECCO asigura un look clasic, dar totodata modern, ce se potriveste atat intalnirilor de afaceri, cat si iesirilor romantice la cina. Acesoriile care completeaza perfect acest stil modern al domnilor sofisticati sunt geanta ECCO Glenn Follo si portmoneul ECCO Glenn.

Create din piele de inalta calitate, cu design minimalist usor de asortat si detalii discrete care ofera o alura aparte, accesoriile ECCO Glenn satisfac nevoia barbatului modern pentru calitate si organizare perfecta.

Colectia ECCO 2016 pentru barbati este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

ECCO Trend flash - A gentleman's affair (1)

In perioada 06 – 31 ianuarie 2016 ai pana la 40% REDUCERE la incaltaminte, genti si curele ECCO!
Reducerea este deja aplicata la produsele selectate – vezi AICI lista cu produsele ECCO ce participa la aceasta promotie. In oferta nu intra alte accesorii (branturi, sosete, produse de intretinere etc).

Oferta promotionala este valabila online pe site-ul www.ecco-shoes.ro, precum si in magazinele ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Iulius Tm, ECCO Iulius Cj, ECCO Cotroceni, ECCO Palas, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Dorobanti, ECCO Brasov, ECCO Mega Mall, ECCO Promenada, ECCO Coresi si ECCO Sibiu, in perioada 06 – 31 ianuarie 2016, in limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 si legii nr. 650/2002.

Pentru mai multe detalii despre oferta ECCO, acceseaza pagina cu regulamentul promotiei.