Chiar daca reusim sa ne adaptam la viteza si agitatia stilului de viata contemporan, simtim in continuare nevoia sa ne mentinem conectati la valorile autentice ale vietii si sa gasim inspiratie in simplitatea si arhaismul naturii.

Recunoscut pentru deschiderea sa catre mediul inconjurator, catre natura si aer curat, designul scandinav a recurs dintotdeauna la materiale brute de inalta calitate si la palete cromatice naturale pentru a crea acel minimalism irezistibil, tipic scandinav.

Adaptand trendul inspiratiei din natura la incaltamintea moderna, ECCO a folosit piele de inalta calitate si tehnologii de ultima ora pentru a crea o colectie speciala pentru barbati, cu incaltaminte si accesorii ce pastreaza farmecul brut, dar totodata rafinat, al elementelor de inspiratie traditionala.

Ghetele ECCO Findlay sunt perfecte pentru tinutele urban-casual de iarna, pielea stralucitoare cu perforatii in stil brogue aducand un plus de rafinament in orice combinatie vestimentara, de la blugi la costume smart-casual. Eleganti precum clasicii Brogues, dar la fel de practici si functionali ca niste ghete de iarna, ECCO Findlay sunt usori, flexibili si rezistenti, astfel incat pot fi purtati de dimineata pana seara, fara ca piciorul sa oboseasca in vreun fel.

Cu un aspect mai relaxat, sport-casual, dar la fel de stilat, pantofii ECCO Ethan sunt alegerea ideala pentru barbatul care isi doreste sa arate in ton cu moda, dar refuza sa renunte la confort de dragul trendurilor. Designul de tip sneaker, fara ornamente ostentative, este usor de asortat la orice tinuta casual, iar pielea moale si flexibila, captuseala ce absoarbe umezeala si brantul prevazut cu sistem ECCO Comfort Fibre, care permite circularea aerului in interior, fac ca acest pantof sa fie pe cat de confortabil, pe atat de rezistent.

In combinatie cu gentile ECCO Gordon Messenger sau ECCO Denio SD Crossbody – design minimalist, taieturi curate, piele cu aspect natural – pantofii ECCO Findlay si ECCO Ethan vor face ca orice tinuta casual masculina sa fie in concordanta cu mult-ravnitul stil minimalist scandinav.

Colectia ECCO 2016 pentru barbati este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

ECCO Trend flash - Raw nature (1)

Si nu uita! In perioada 06 – 31 ianuarie 2016 ai pana la 40% REDUCERE la incaltaminte, genti si curele ECCO! Reducerea este deja aplicata la produsele selectate – vezi AICI lista cu produsele ECCO ce participa la aceasta promotie. In oferta nu intra alte accesorii (branturi, sosete, produse de intretinere etc.).

Oferta promotionala este valabila online pe site-ul www.ecco-shoes.ro, precum si in magazinele ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Iulius Tm, ECCO Iulius Cj, ECCO Cotroceni, ECCO Palas, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Dorobanti, ECCO Brasov, ECCO Mega Mall, ECCO Promenada, ECCO Coresi si ECCO Sibiu, in limita stocului disponibil.

Pentru mai multe detalii despre oferta ECCO, acceseaza pagina cu regulamentul promotiei.