Colecția de genţi şi accesorii ECCO pentru toamna 2017 redefineşte luxul de zi cu zi. Noua colecţie ECCO KAUAI  fabricată din piele naturală elegantă ECCO Charlize, oferă o notă surprinzător de moale gentilor clasice.

Acţionând ca o geantă elegantă şi savuroasă de zi cu zi, rucsacul ECCO KAUAI vă asigură confortul în timp ce vă aflaţi în mişcare. Completat de culoarea delicată  Rose Dust, designul armonios cu colţurile rotunjite are un aspect foarte feminin. Detaliile elegante includ o închidere sofisticată, pentru a permite depozitarea documentelor A4 sau chiar a unui laptop de 13 inchi. Pielea naturală granulată dar ultra moale ridică rucsacul ECCO KAUAI la statutul de must-have.

Inspirată de stilul retro al anilor 1960, geanta smart casual ECCO Kauai Small Seddle are o formă curbată distinctă şi o clapă frontală. Această geantă mică de culoare  Rose Dust este o investiţie pentru sezoanele ce urmează, fiind confecţionată din piele naturală ECCO Charlize de cea mai bună calitate. Căptuşeala din Baby Ottoman cu proprietăţi hidrofobe este rezistentă şi durabilă, păstrând lucrurile dumneavoastră în siguranţă. Detaliile lucioase din nichel adaugă o notă de eleganţă genţii, iar cureaua de umăr reglabilă garantează că geanta de umăr ECCO KAUAI este la fel de practică, precum este de sofisticată.

În acest sezon, păstraţi un stil minimalist optând pentru o geantă mai formală cum este ECCO KAUAI Crossbody. Oferind o siluetă structurată, detalii lucioase şi o culoare Rose Dust, acest accesoriu modern este foarte versatil. Fabricată din cea mai bună piele naturală de vacă ECCO Charlize şi cu un buzunar cu fermoar şi un buzunar slip-in în interior, nu este nevoie să vă faceţi griji cu privire la siguranţa lucrurilor dumneavoastră.

Încântătoare, sofisticate şi feminine, noile genţi ECCO KAUAI reprezintă un lux esenţial pentru orice ţinută de zi cu zi. Noua colecţie se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro