În perioada 21-22 august 2020, la București, a avut loc etapa a 2-a a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2020, Trofeul Enel X. Printre partenerii competiției s-a aflat și ECCO care a susținut-o și în acest an pe Cătălina Ponor, multiplă campioană olimpică a României.

Trofeul Enel X a adus în premieră în București zeci de femei pasionate de automobilism care s-au întrecut pe un circuit special amenajat pe Arena Națională din capitală.

Fiind o situație nemaiîntâlnită până acum, evenimentul din București a fost organizat și s-a desfășurat respectând norme stricte de protecție împotriva COVID 19 și în deplină siguranță pentru participanți.

La startul ediției din acest an au fost prezente din nou Cristiana Oprea, pilot de raliu și  Ramona Rusu, pilot de drift și raliu, cărora li s-a alăturat echipajul format din Roxana Bulugioiu Ciuhulescu și Renatta Stepanov, două dintre promotoarele automobilismului românesc.

 

 

 

 

 

 

 

Clasa 4 dedicată vehiculelor electrice a atras la start 9 concurente, iar în deschidere, ambasadoarele Mihaela Beldie Dobranici (medic medicină sportivă și copilot de raliuri) și Cătălina Ponor au pornit la drum cu un BMW i3.

Pentru Cătălina este a 2-a ediție în care a fost alături de ECCO după Women Rally 2019 desfășurat la Timișoara.

Women Rally este un concept unic care îmbină plăcerea de a conduce cu momente de relaxare între prietene, printr-o serie de evenimente efervescente care subliniază importanța comunității formate în jurul aceleiași misiuni: ne distrăm în siguranță, suntem responsabili în trafic și împreună promovăm fairplay-ul și spiritul de competiție!

Interviu cu Laura Savu

Ce înseamnă colaborarea Women Rally și ECCO?

Brandul ECCO este un partener cu tradiție pentru evenimentele Women Rally. Încă de la început, odată cu ediția pilot din 2018, echipa ECCO a descoperit partea frumoasă și distinctă a evenimentului Women Rally și a ales să i se alăture.
Cred cu tărie că această colaborare este foarte importantă și are o semnificație aparte. Deoarece Women Rally se adresează tuturor femeilor, consider că este esențial să îmbinăm confortul cu eleganța atat în cadrul evenimentelor, cât și în viața de zi cu zi. Cu toții știm că fiecare femeie își dorește în același timp să fie elegantă, să poată purta o încălțăminte atrăgătoare și de calitate, dar și să se simtă confortabil. Pentru asta ECCO este ,, omul potrivit la locul potrivit”, exact acel lucru indispensabil participantelor, iar referitor la acest lucru nu putem decât să vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Care au fost provocarile etapelor realizate în acest an față de anii trecuți?

Datorită contextului actual calendarul competițional a suferit destul de multe modificări pe parcursul acestui an. Am fost nevoiți să organizăm toate etapele la o distanță foarte scurtă ca timp una față de cealaltă în comparație cu anul trecut. Totuși, în ciuda tuturor acestor provocări ne-am găsit forțele pentru a duce mai departe tradiția Women Rally de până acum și ne bucurăm tare mult că am reușit să organizăm în premieră etapa de la București, care a fost o noutate pentru anul 2020, iar pentru asta țin să le mulțumesc tuturor partenerilor pentru că ne-au susținut și au fost alături de noi în această perioadă capricioasă.

Cum au primit femeile din București această competiție?

Competiția a fost primită cu mare drag și nerăbdare, ținând cont de faptul că multe femei ce au aflat de competiție și nu au reșit să se înscrie la momentul respectiv s-au înscris ulterior pentru următoarea etapă de la Cluj-Napoca. În consecință, vom avea un număr destul de mare de participante venite din București la cea de-a 3 etapă Women Rally Cluj-Napoca și asta nu poate decât să ne bucure extrem de tare!