Știm, este atât de greu să găsești o pereche de încălțăminte care să se potrivească atât pentru o drumeție, cât și în jungla urbană, și să ”meargă” și cu stilul tău. În această primăvară încearcă ECCO MX și lasă-te sedus de o pereche de adidași dedicată ție!

Be ECCO MX! 

ECCO MX este un nou pantof crossover din gama ECCO ce are o talpă progresivă și extrem de distinctivă ce oferă o aderență remarcabilă pentru un sneakers care se potrivește atât pentru o plimbare în afara orașului, cât și prin ”jungla” urbană.

Datorită construcție sale robuste, design-ului elegant și materialelor premium, precum și tehnologiei sale inovatoarea ECCO Outdoor, acest model este extrem de versatil și se potrivește perfect cu ținuta ta. ECCO MX este ideal pentru un city break de weekend, un traseu montan, o petrecere la camping sau poate fi elementul cel mai important când plănuiești următoarea aventură.

Tehnologii ECCO

Pentru confecţionarea ECCO MX s-a folosit tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort pentru a crea talpa dintr-o singură componentă, durabilă, ce oferă o tracțiune perfectă atât pe străzi, cât și pe traseele montane.

FLUIDFORM ™ asigură amortizarea șocului de la contactul cu solul,  în timp ce urmează forma naturală a piciorului, oferind suport și stabilitate. Perechea de la ECCO utilizează o tehnologie inovatoare ce presupune o inserție TPU la nivelul tălpii care îmbunătățește stabilitatea și confortul la mers, în timp ce tu te bucuri de o pereche de încălțăminte cu un look modern.

Modelul cu șireturi al modelului ECCO MX are o construcție tip șosetă din neopren pentru o potrivire perfectă și un confort extrem de plăcut indiferent de cât de mult l-ai purtat. Această versiune a ECCO MX are șireturi cu detalii reflectorizante.

De ce să alegi ECCO MX?

Stilul de stradă ”cool” se îmbină cu funcționalitatea din versiunea de sneakerși prevăzuţi cu membrana GORE-TEX a modelului ECCO MX.

Fabricat din piele năbuc si materiale textile premium ce oferă confort și stil, sneakers-ul are și o membrană impermeabilă GORE-TEX pentru a menține piciorul uscat și confortabil în orice anotimp.

Ești gata să îl încerci? Descoperă întreaga gamă ECCO MX pe site-ul nostru https://bit.ly/39uNN13!