O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi de parfumul florilor de primăvară, dar şi de bucuria cadourilor. Iar daca nu ştiţi ce cadouri de Paşte să cumpăraţi bărbaţilor, ECCO vă recomandă în acest an accesoriile din piele în stilul normcore. Pentru că şi voi, femeile, vă puteţi bucura de ele!

910498390011_JosLaptopBag13inch_A_A3

Normcore este un trend în modă caracterizat prin piese clasice “normale” ce pot fi purtate atât de către femei cât şi de către bărbaţi. Piesele vestimentare în acest stil includ tricourile, cămăşile şi jeanşii, iar dintre accesorii amintim geanta pentru laptop. În acest sezon, acest stil iese din stradă şi pătrunde şi în sala de consiliu,  evocând acea stare de spirit de libertate, care se referă la atitudine, nu doar la un dress cod.

Accesoriile din piele ECCO JOS de o calitate superioară sunt pe deplin adaptabile la stilul de viaţă al omului metropolitan.

9104983-90011-front-01Geanta pentru laptop ECCO JOS Bag cu detalii contrastante din piele netedă are un aspect elegant ce se asortează perfect la o ţinută alcătuită dintr-un jeans, un tricou şi un blazer.

Pentru ţinutele business, vă propunem  geanta ECCO JOS Messenger confecţionată din piele foarte rezistentă şi moale la atingere, cu detalii metalice ce îi acordă un aspect sofisticat. Poate fi purtată cu succes alături de un sacou şi o cămaşă, atât la serviciu cât şi în timpul liber.9104981-90011-front

Iar pentru activităţile de zi cu zi, ECCO vă recomandă portmoneul ECCO JOS confecţionat din piele naturală premium şi funcţional perfect pentru uzul zilnic. Are o foarte bună compartimentare: două buzunare pentru bancnote, unul pentru monede şi nouă compartimente pentru carduri.

 

Colecţia de accesorii pentru bărbaţi ECCO JOS se se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro