untitledA venit toamna!! E timpul sa ne bucuram de serile mai racoroase si de culorile mai profunde! Ce spuneti despre noua culoare must have a sezonului toamna/iarna 2016: VIOLET? Orice nuanta inchisa de violet este alegerea perfecta pentru toamna si ar trebui sa fie o parte din tinuta de toamna a fiecarei femei. Este garantat faptul ca aceasta culoare iti va lumina atat look-ul cat si starea de spirit, doar daca ne gandim la „flacara violet”.

Daca va simtiti o fire aventuroasa optati sa purtati violet din cap pana in picioare, alegand sa purtatipantofii ECCO Fara. Acesti pantofi casual sunt atat de confortabili pentru tot parcursul zilei si potriviti pentru orice. Iar noua versione moderna a sneakersu-lui ECCO Intrinsic 1 ce se inspira din sneakerul clasic pastreaza detaliile feminine cu un aspect mairelaxat.

Daca sunteti  o adevarata fashionista optati pentru noul trend al toamnei colour-blocking accesorizat cu bijuterii in nuante metalice.Combinatia noului sezon este Violet –Visiniu, doua culori puternice si profunde. Ideali pentru astfel de combinatii sunt pantofii casual ECCO Fara Palm Print sau pantofii sport ECCO CS16.

 

Inclusiv femeile care prefera stilul clasic s-au indragostit de violet, alegand sa poarte un singur element de acest genin tinuta lor, chiar daca acesta este o geanta sau o esarfa. Geanta ECCO SCULPTURED SMALL TOTE cu un design  minimalist siintr-o nuanta discreta de violet ofera o tenta moderna oricarei tinute. Efectul acestei culori va fi remarcabil, indiferent de stilul ales!

In acesta toamna incercati mixul violet-visiniu, aceste doua culori sunt facute pentru acest sezon si pot fi purtate pe tot parcursul zilei. Lasati-va inspirate de noile modele de pantofi din colectia ECCO a sezonului toamna 2016. Oh, am uitat sa mentionam, desigur, ca sunt violet, de asemenea!

Noua colectie de pantofi ECCO este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti,     Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precumsiin magazinul online www.ecco-shoes.ro